x

Gagi Đogani napustio Pinkov studio nakon što se u emisiju uključila ova žena!

Jelena Pešić i Gagi Đogani bili su suočeni sa glasom publike. 

- Meni je tek pao mrak na oči! Moje ime je Marija iz Beograda, želim da vas pozdravim sve, Jelenu želim da pozdravim i da joj kažem da svima kojima smeta, da mogu da je poljube u obrvicu, lijepo izgledaš i ja ću te zamoliti da otpjevaš refren pjesme koju si često pjevala u Zadruzi - zamolila je gledateljka, te je Jelena to i uradila.


- E sad, poseban pozdrav da Gagija Gazmena Đoganija. Prvo Gagi, znamo se možda, možda ćeš me se sjetiti, najvažnije je da znaš ko sam. Napadaš djevojku i kriviš je za neke stvari, sjetimo se Zadruge 1, ljut si bio na mnoge koji su govorili tvojoj kćerki mnoge stvari, a sada Jeleni zamjeraš što se svidjela nekome, to nekako ne pije vodu, kontradiktoran si. Marko je nju uveo u priču, na osnovu dogovora koji su imali, Jelena im je bila meta i žrtva. Predstavljaš se kao mag estrade, ja želim da te pitam, gdje je Funky G od odlaska Anabele iz grupe? - upitala je gledateljka.


- Funky G poslije Anabele je i dalje nastavio da radi. Za tebe je neprimjetno, izađi iz te sobe i sa tog kompjutera, kada budeš pogledala neke portale, vidjećeš nešto. Nemoj meni da pričaš nešto, ja dobro znam tvoj život, i poslije Anabele sam imao pjevačicu Marinu i radio sam, nemam potrebe tebi da se pravdam, to je odgovor, ne znam šta hoćeš od mene! Ja sam mag Funky G! Imam toliko hitova, nemoj da pokušavaš da me matiraš sa nekom glupom pričom, znam da si na strani Anabele i Mirka Gavrića, nemoj da me provociraš. Ti si jedan admin, podržavala si Gavrića, pa Lunu, ja imam priznanice, podkradala si ljude, sad apelujem ljude koji su tebi davali novac da traže nazad - tvrdio je Gagi.


- Je l' ti radi klima što si ugradio prošle godine? - upitala je Marija, na šta je Gagi preblijedio kao krpa.

- Marija, izgubićeš priču protiv mene, prošli put si se javila, toliko se laži iznijela, da treba da te bude sramota! - tvrdio je denser, pa je napustio nakratko studio kako bi popio vode.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Republika

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.