x

GAGI ĐOGANI PREKO MUZIČARA PORUČIO DRUGARU FILIPU ĐUKIĆU DA KAŽE KAKO JE IMAO S*KS SA KIJOM: Mega skandal uzdrmao fanove rijalitija!

Filipa Đukića je prvo izdala djevojka Marija Ana,koja je ispričala da je tražio novac od produkcije kako bi plasirao vijest da je imao s*ks sa Kijom Kockar, a sada se pojavila nova informacija. Navodno je u sve upleten Lunin otac, Gagi Đogani. 

Saška Karan je nedavno napustila rijaliti 'Zadruga'. Jedna od rijetkih učesnica Zadruge koja se zalagala za Kiju Kockar, na svom Facebook profilu se osvrnula na aktuelna dešavanja u Pinkovom rijalitiju. Između ostalog, navela je zanimljivu informaciju - da je Gagi Đogani preko muzičara koji su svirali u Zadruzi poručio Filipu Đukiću da kaže kako je imao s*ks sa Kijom Kockar. 


U cjelosti vam prenosimo Saškin status na Facebooku: 

- "Malo o govedu iz Kupinova ...

Prevarant,kockar,manipulator su riječi kojima on sam sebe često opisuje. Za svoje fanove i admine kaže da su obični idioti i budale koje nemaju šta da rade u životu nego se bave njegovim životom gledajući "Zadrugu". Šta čovjek da kaže na to? Ja se slažem sa svim tim što on kaže za sebe i za svoje fanove. Stvarno treba da si kreten da poslije toga ti i dalje glasaš za takvu budalu. On je neko ko je psovao Maci majku muslimansku, Banetu majku srbijansku, ne voli Crnogorce, pogledajte snimak svađe Dragice i njega. U svojoj porodici kao i u porodici svoga muža imam bliske rođake muslimane i Hrvate tako da je to još više mene kao osobu jako nerviralo i iritiralo. On je kažu njegovi seljaci teški autonomas. Kad smo bili na ljekarskom pregledu prije "Zadruge" rekao mi je da mu je produkcija obećala da poslije "Zadruge" vodi emisiju o poljoprivredi na TV Pinku i jedno od prva dva mjesta. Iskreno, bila sam šokirana tim riječima.

U "Zadruzi" je tukao svog prijatelja Miću. A isti taj Mića je molio produkciju da prime govedo i garantovao za njega. Tukao je Uroša Ćertića, napadao trudnicu Miljanu, nasrtao na mene. Prespavao čitav rijaliti u brlogu. Vrijeđao produkciju, kamermane i momke iz obezbjeđenja. Baneta i Boru izmanipulisao i napravio od njih budale. Sa Banetom dogovorio kumstvo poslije rijalitija i ponizio ga i obrukao žestoko. Nesrećnu Nadeždu koja ima psihičkih problema je napio za veliki pravoslavni praznik Uskrs i s*ksualno iskoristio. To je tada bila djevojka njegovog budućeg kuma Baneta. FUJ FUJ FUJ...

Šta je on pokazao za ovih osam mjeseci ? Ništa..."Kviz znanja" ,spavanje i mogućnost da je kod Drveta mudrosti mogao da dođe kad je god htoo. Da, i često je posjecivao Ognjena u njegovoj emisiji u bijelom odijelu. Stvarno ja ne znam da li je to rijaliti? Napamet naučenih 1000 pitanja, odgovora, spavanje osam mjeseci, agresiju, lažno moralisanje. Napadao je svakog ko je imao s*ks u rijalitiju govoreći kako je to sramota i blam, a on je to i sam učinio ne poštujući jedan od najvećih crkvenih praznika Uskrs. Sjetimo se afere Kija-Fića. On je sa alatom demolirao wc solju i drmao kamere kako bi dokazao da je Kija k*rva i da on treba da bude pobjednik rijalitija, jer je saznao da je Kija popularna u narodu i favorit za pobjedu. Fića je tada ćutao kao p**ka da bi na nagovor Gagija prije dvadesetak dana "kao priznao" da su njih dvoje imali s*ks. Muzičari koji su došli na žurku, Fići su prenijeli Gagijevu poruku.

ALO, ALO,ALO, ljudi stavite prst na čelo, da li za takvog čovjeka treba glasati? Ako ima bilo koje neistine u ovome što sam napisala, slobodno pišite !?" - objavila je Saška Karan na svom facebooku.


Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.