x

Gagiju našli tumor, čekaju se rezultati biopsije: Plaši se najgoreg!

Iako je Gagi Đogani istakao da ulazi u "Zadrugu 3" kako bi skupio novac za kćerkino školovanje, čini se da denser nije bio u potpunosti iskren. Naime, izvor za Svet otkriva da je Đoganiju navodno pronađen tumor, te da on zapravo skuplja novac za liječenje.

- Nije Gagi željan pažnje nego su mu sada pare potrebnije nego ikad. Prije dvije nedjelje mu je užasno pozlilo. Odjednom je u donjem dijelu stomaka osjetio oštar bol, pa je počeo da urla i da se presavija. Nije mogao da dođe do vazduha od bolova.


- Lunu nije htio da zove jer zna da bi presvisnula od brige, nego je poslije pola sata pozvao prijatelja koji ga je odvezao na urgentni. Tamo su ga pregledali i ustanovili promjenu na prostati - nastavio je priču izvor, dodajući da je Gagi nakon toga navodno išao na detaljne preglede.


Kako dalje izvor za Svet kaže rezultati će mu biti dostavljeni na imanju u Šimanovcima.


Izvor je zaključio priču konstatacijom da Đogani nikada nije pretjerano vodio računa o zdravlju, te da su na njegovo narušeno zdravstveno stanje uticali i stresovi koje je u proteklih nekoliko godina doživio zbog kćerkinog boravka u "Zadruzi", ali i poroci.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.