x

Gagiju sijeku struju dok on sjedi u rijalitiju? Denser ni ne sluti kakav će mu pakao život biti kad izađe iz Zadruge!

Denser, koji sada boravi u "Zadruzi 3", nije zadužio nikoga da vodi računa o njegovom stanu i troškovima, pa se odmah u hodniku može uočiti hrpa nagomilanih računa adresiranih na njegovo ime.

Gagi Đogani skućio se na periferiji Beograda. Zgrada je prekrivena grafitima, ispred ulaznih vrata je brdo računa adresiranih na Gazmena Đoganija. Djeluje da ovaj rijaliti učesnik nije razmišljao unaprijed da angažuje nekog ko će se pobrinuti za troškove do njegovog povratka u realnost.

- Sigurno će mu isključiti struju, jer ovdje ima najviše računa iz Elektrodistribucije i Infostana. On, inače, nije bio platežno sposoban da obaveze izmiruje na vrijeme, ali to će biti ozbiljna cifra kad izađe iz rijalitija - kaže jedan od komšija.

Gagijeva komšinica iz zgrade kaže da su svojevremeno imali sa njim problem oko novca za održavanje zgrade:


- On je meni kao komšija dobar, nismo mnogo bliski, ne pijemo kafu zajedno i slično, ali kad god nešto treba, tu smo jedni za druge. Nedavno je mog supruga zvao da mu pomogne kad mu je voda curila. Bio je i bolestan, pa je jedna baka iz kraja čuvala njegovu kćerkicu Ninu. Nekad su se žalili da ne ispunjava obaveze za održavanje zgrade i da ne daje novac, ali ne znam šta je sa tim sada.

S druge strane, čim se iz ovog objekta izađe, na svega par metara su tezge sa potrepštinama za dom i alatima, jer je pijaca u blizini. Tu otkrivaju da Gagi nerijetko svrati kod njih, ako ništa, samo da se javi.


- Gagija sam svakodnevno viđao prije nego što je ušao u rijaliti, ništa loše za njega nemam da kažem. Bio je u vezi sa jednom Milenom koja je stalno kod njega boravila i ona je za mene najbolja žena. Uvijek je bila fina, žao mi je što nisu ostali zajedno. Gagi je imao svoje teške momente, ali posljednjih godina se potpuno promijenio. Uvijek mi je drago da ga vidim - priča denserov susjed dok radi na tezgi.

Na ulasku u pijacu nalazi se radnja zdrave hrane, gdje je Gagi stalna mušterija.


- Često svrati, bademe i lješnike kupuje za kćerke. Kad god je tu pazari nešto i uvijek je pristojan - kažu radnice, dok iz obližnje prodavnice dodaju i da ih je Đogani sve častio kada je Luna pobijedila u rijalitiju:

- Šeta često po pijaci, svi ga znaju. Neki ga vole više, neki manje, ali nikada ne pravi incidente. Pričalo se da mu brat pomaže finansijski, a i Luna. Kad je pobijedila u rijalitiju on je sve častio pićem, bio je mnogo ponosan. Stalno priča o njoj i hvali je, vidi se da je obožava. Kad je u kraju, navrati i do kladionice, voli da odigra koji tiket.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.