x

Gastoz bijesan na Đoganijevu zbog pomirenja s bivšim: Bio sam sa Lunom prije pet dana!

Rijaliti-zvijezda i pjevač Nenad Marinković Gastoz, isprovociran time što je Luna Đogani ušla u aktuelnu "Zadrugu 3" i odmah se pomirila sa bivšim dečkom Markom Miljkovićem, svuda priča da mu se Luna zgadila i da se olako upušta u s.ksualne odnose. Kako Srpski telegraf saznaje, Gastoz je Lunu, s kojom je u više navrata bio u ljubavnoj vezi, nazvao najskaradnijim imenima, pa je otvoreno pričao kako su poslije njenog raskida sa Markom imali s.ksualne odnose sve do Luninog ulaska u rijaliti.

- Gastoz je poludio kad je vidio kako je Luna ispala jadna i pomirila se s Marko. Rekao je: "J..ao sam Lunu prije pet dana, bukvalno, nismo mi bili u vezi nikad, ali imali smo nešto posebno, neku svoju priču. Pričala je drugu priču napolju od ove koju prosipa pred kamerama u rijalitiju. Bila mi je draga i bio sam njeno rame za plakanje i ne mogu da vjerujem šta ona radi unutra. Kuka kao sinja kukavica za Slobom kod Drveta, a onda je pala Marku u zagrljaj i za crnim stolom nesrećnom Gagiju pridikovala što je pričao kako misli da je Luna zaboravila Marka" - rekao je izvor Srpskog telegrafa blizak rijaliti-zvijezdi i nastavio da prepričava Nenadovu reakciju na Lunino ponašanje.


- "Ma kad vidi k...c, ona sve zaboravi. Sad se trpa sa Markom, pa će za pet dana da se sjeti realnog života i problema koje su imali, pa će opet da plače". Nije on toliko emotivno povrijeđen, ali mu je krivo jer mu je Luna ipak stvarno draga i mislio je da je batalila priču s onim jadnikom Markom - ispričao je Gastozov drug koji dobro poznaje i Lunu.

U istom društvu zateklo se još nekoliko osoba, ali skandalozni pobjednik dvije sezone "Parova" nije mogao da sakrije bijes, koji je iskaljivao kroz bujicu uvreda na račun Đoganijeve.


- Svi su ga čuli kad je rekao: "Aljkavuša sad priča o meni u rijalitiju u lošem kontekstu, kako ja igram igrice s njom, a ona je ta koja se zaigrala. Neće moći ove noći, d..ljo mala, nije ti Gastoz dečko za popunjavanje rupa i rame za plakanje koje uzmeš kad ti se prohtije" - govorio je Nenad u afektivnom stanju, a u sličnom raspoloženju je na Instagramu zamolio da ga otprate svi oni koji to rade zbog Lune.

- Molim da me otprate svi Lunini fanovi - napisao je zabavljač na insta storiju.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.