x

Gavrić ponizio Miljkovića u programu uživo: Ustao i vratio mu čuvenih 2.000 dinara koje je dao Anabelinoj kćerki za hranu!

Luna Đogani dobila je set pitanja od strane predstavnika sedme sile, a bili su u vezi odnosa sa sestrama Blankicom Atijas i Ninom Đogani.

- Poslije svih scena koje si priređivala u Zadruzi 3, da li stvarno misliš da ćeš moći da nađeš dečka, ako Marko i ti raskinete? - glasilo je pitanje.

- Pa, iskreno da ti kažem, ne. Ako raskinemo, ja sam završila svoje. Generalno, ne opravdavam sebe uopšte, generalno, od početka, od prve Zadruge, ne mislim da sam djevojka za pohvalu i da će baš srećno da me dovede u kuću. Ja ne mogu protiv sebe - rekla je Luna.

- Imam rješenje, ukoliko Marko i ti budete raskinuli, evo ja ću da te ženim, tako da ništa nemoj da brineš! - našalio se Darko.


- Da li si svesna šta si sve uradila sebi, na šta opet imaš pravo, ali prije svega šta si uradila čitavoj svojoj porodici. Kako si se osjećala kada ti je Blankica rekla da su ljuti na tebe, ali da će ti oprostiti? - glasilo je pitanje.

- Već sam pričala na tu temu, najodvratniji osjećaj mi je bio taj. Mislim da je u meni bilo sve, ma nemam ni riječi, koje bi iskoristila. Gledala sam u njeno preslatko lice, kada je izgovorila to, ona nema trunke loše emocije. Ima pravo na to, djeca ne lažu, niti možeš da ih slažeš. Drago mi je da sam je vidjela i da sam to čula - rekla je Đoganijeva.

- Blankici si bila idol, sve na svijetu, šta si vidjela u njenim očima, kako će tek reagovati Nina, koja ima društvene mreže, društvo? - bilo je sljedeće pitanje.


- Sigurna sam da Nina neće biti drugačija od Blankice, Nina je i odrasla i ona meni generalno kaže šta misli. Ona je, dosta je, ima taj stav i ovaj put joj kažem da ne treba da ga mijenja. Sigurna sam da neće biti ništa drugačija i sigurno je da će mi reći mnogo više. Ja sam Marku zamjerila što je morao to da spominje, jer je dovedena u situaciju da joj se neko ruga. Ovdje su joj roditelji, sestra, znam da je podržala mamu i tatu, sve nas ona podrži, ali ne voli da se eksponira. Ona pokušava da pobjegne od toga i žao mi je što je uvučena u to. Ja nisam željela da dođe do toga, da sam znala, ja bih to spriječila. Jedva čekam da me realnost spuca, stvarno sam mnogo toga proživjela. Ja sam ušla kao zvijezda, dva dana sam držala taj stav, a onda sam sve što sam rekla da neću, opet sam sve uradila. Sad nema prostora da se perem i pravdam. Mnogo mi je drago što je Mirko došao, sad moja majka ima pravog prijatelja - rekla je Luna.

- Ja ću da se umiješam ovo za Ninu, ja sam u kontaktu sa Anabelinom porodicom, i znam koliko je Nina propatila. Evo Marko, vraćam ti dvije hiljade dinara i sada ti Anabela ništa ne duguje! - izjavio je Mirko Gavrić i Miljkoviću dao 2000 dinara, nakon čega je on postao veoma nervozan.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.