x

Gdje će ti duša, kćerko? Đoganijeva zaradila, a Anabela od honorara plaća kredit za Lunin propali butik!

Anabela Atijas ušla je u "Zadrugu 3" kako bi zaradila novac da bi otplatila kredit, u koji se uvalila zbog kćerke Lune Đogani. Kako Srpski telegraf saznaje, pjevačica je upala u velike dugove nakon što se završila prva sezona rijalitija "Zadruga", a onda je poslije druge sezone situacija postala još gora i nije bilo načina da vrati dugovanja, osim da pristane na basnoslovnu sumu za ulazak u aktuelnu sezonu.

Anabelin finansijski sunovrat započela je kćerka Luna, koja se loše pokazala pred kamerama TV Pinka, kao ljubavnica pjevača Slobodana Radanovića. Kako bi je utješila zbog toga što je postala najomraženija osoba na ovim prostorima, mama je riješila da joj otvori butik, a sada zbog toga isplaćuje kredit.

- Anabela je htjela samo najbolje za Lunu, vidjela je da je utučena i da će pući psihički ako se nešto lijepo ne desi. Ona je na ljeto 2018. godine upriličila otvaranje butika, na kome su prisustvovali pojedini zadrugari, kao i sedma sila, a butik je otvorila upravo kćerki kako bi se fokusirala na posao nakon medijskog fijaska. Na početku je sve djelovalo idealno i bajno. Međutim, krpice koje je Luna prodavala nisu postale popularne kod djevojčica zbog njene reputacije i posao sa butikom je ubrzo propao. Radnice su sjedile same tokom cijelog dana - kaže izvor blizak Đoganijevima.


Iako je Atijasova uložila ogroman napor, ali i novac, da kćerki izgradi biznis, Luna je olako odustala od butika i kroz nekoliko mjeseci odlučila da ponovo postane dio "Zadruge". Ostavila je butik, majku u dugovima sa mnogo problema na leđima.

- Anabela je digla kredit da bi Luni otvorila butik, potom da bi joj nakon duge sezone pripremila pjesme, spotove jer je u drugoj sezoni odlučila da želi da postane pjevačica. Ona se nijednog momenta nije pitala odakle majci sve te pare. Znala je da ona nema posla zbog hejta koji je navukla kroz "Zadrugu". Srljala je glavom bez obzira. Odnijela je pobjedu u "Zadruzi 2", ali ni tada se stvari nisu znatno promijenile.


- Anabelu nije pitala odakle joj pare da joj sredi stan, da je dočeka sa pjesmom, da joj plati snimanje spota. Tu su došli novi dugovi, samo da njena kćerka bude srećna. "Ja ne znam šta da radim. Gdje će joj duša. Kćerka mi je, a nije je briga za mene i za moje muke. Ja sam nesrećna žena", rekla je Anabela jednom prilikom, ali kćerki nikada nije prebacila sve što je za nju uradila. Luni je pukla i muzička karijera, nije bilo posla, a nije imalo od čega da se živi. Ušla je u treću sezonu. Anabela je ostala da grca u dugovima, da moli prijatelje da joj pomognu - navodi izvor.


Kada joj je pukao film i kada je sve došlo do haotične faze, Anabela je riješila da prihvati novac koji joj je produkcija ponudila da bi mogla da otplati Lunine dugove.

- Dobila je odličan honorar, pa nije bilo upitno da li će pristati na ugovor. Bez razmišljanja je potpisala ulazak i sva gnjevna ušla na imanje u Šimanovcima. Ona će od honorara imati da vrati sve Lunine dugove, ali će joj ostati još toliko da može da sredi život i da uloži u dvije kćerke Ninu i malu Blankicu, koju ima iz braka sa Andrejem Atijasom. Ne mari za komentare da je majka-monstrum jer zna ko je u cijeloj priči ispao kvarnjak - završava izvor.

Kako dalje saznajemo, Đoganijeva ne mari za to što se majka napatila u rijalitiju da bi platila dugove i planira da honorar ulaže u sebe i svoje poslove, dok će Anabelina zarada većinom otići na isplaćivanje bezuspješnih pokušaja da usreći Lunu.

,

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.