x

Gdje je nestala Jasmina Gutošić?

Jasmina Gutošić, model i manekenka, pripadnica zlatne sarajevske mladeži je uvijek plijenila pažnju svojim burnim i aktivnim socijalnim životom koji je obično dijelila na socijalnim medijima.  

Jasmina potiče iz ugledne porodice, te je i sama diplomirala Međunarodno pravo i diplomatiju na Američkom univerzitetu u Sarajevu. Jasmina je u ranijim izjavama za naš portal govorila kako ona jednostavno ima više ljubavi u životu pa je teško uklopiti pravo, modu, a kako joj se svidio njen izlet u glumačke vode, vjerovatno će se oprobati  ponovo u tome. 

Ono što je nama zanimljivo jeste da je Jasmina posljednjih mjeseci totalno nestala i ne samo da nije ništa objavljivala na svojim društvenim mrežama, te nismo mogli gledati fotografije i video s njenih putovanja najboljih destinacija, nego je totalno izbrisala naloge sa svojim imenom. 


To se promijenilo prije par dana kada je Jasmina aktivirala svoj Instagram nalog sa kojeg je uklonila većinu svojih fotografija i dodala u opisu slova “VV” uz znak srca.  Je li možda neka ljubav ušetala u njen život, tačnije dečko čiji u incijali V.V., pa je zbog njega Jasmina i uklonila većinu svojih fotografija ostaje nerazjašnjeno. 

Zanimljivo je da smo Jasminu, u jednom od intervjua, baš u isto doba godine, pitali koja je njena novogodišnja želja na što nam je odgovorila: “Sebi u Novoj godini želim da se zaljubim u onog pravog“. Iako su od tada Jasminu povezivali s pojedinim uspješnim muškarcima, ona ništa od toga nije potvrdila. 



Da bi saznali odgovore na bar neka naša pitanja, ponovo smo kontaktirali Jasminu, kao što smo to učinili i kada smo primijetili njen “nestanak”.  Ovoga puta nam je samo odgovorila da je trenutno u Beogradu, što možemo zaključiti i iz njene današnje "priče" na instagramu i da neće da komentariše ništa vezano za svoj privatni život. Kada odluči da to promijeni, mi ćemo svakako biti prvi s kojim će podijeliti detalje svog života. 

Beograd je Jasmina i ranije navodila kao svoj drugi grad,  a  šta je razlog njenog boravka tamo, ostaje nam da saznamo u narednom periodu. 

.

.

.

..


Ekskluziva.ba