x

je li moguće?

General poslao poruku Ljupki nakon skandala: Evo šta joj je napisao - nećete vjerovati!

Pjevačica Ljupka Stević šokirala je region kada je u srijedu uveče u naletu ljubomore uništila dva automobila u vlasništu generala policije Dragiša Simić, sa kojim je bila u ljubavi 10 godina. A sada je otkrila da li bi dala drugu šansu, kao i to da je inspektore molila da je vode u zatvor.

- Bilo mi je prelijepo, držao me je kao malo vode na dlanu. Nisam žena koja treba da plače, ali ja samo plačem zbog emocija. To je bila velika ljubav i sa njegove strane. Čovjek je uradio šta je uradio. Da je sjeo i rekao istinu možda bismo mogli to da prevaziđemo - rekla je kroz suze Ljupka.


- Što se tiče tužbi nosiću sve odgovornosti. Sve ću da ispoštujem, platiću sve što bude trebalo da se plati. Koliko sam bila iznervirana rekla sam inspektoru da me stave u zatvor i da neću da se vratim u stan - rekla je ona pa dodala da ne zna odakle tolika podrška.


- Ne znam odakle ovolika podrška, ali eto, tako mi se salomilo. Ako je ovo podstrek za druge žene, koje se nalaze u sličnoj situaciji, treba da imaju hrabrosti i da ne dozvole da ih muškarac pravi budalom - rekla je pjevačica.

Ljupka je rekla da li bi mu pružila drugu šansu.


- Pojaviće se neko u mom životu, nadam se da me se muškarci sada ne plaše. Ovo je isključivo bilo iz prevelike ljubavi, srušio mi se cijeli svijet u tih 5 minuta. Kajem se, krivo mi je ali bih opet sve isto uradila. - rekla je ona u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Ljupka je otkrila da joj je Dragiša nakon incidenta poslao poruku.

- Rekao mi je da smirim, da dođem sebi i da sam pretjerala dosta - kazala je pjevačica.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.