x

DOČEK U ARABIJI

Georgina Rodriguez u Rijadu nosila poseban komad odjeće: Znak poštovanja domaćinima!

Georgina Rodriguez, zaručnica Cristiana Ronalda prisustvovala je njegovom predstavljanju u novom klubu u Saudijskoj Arabiji, a za tu priliku je svojom odjevnom kombinacijom odlučila ispoštovati domaćine.

Georgina je u Rijad stigla u pratnji njene i Cristianove djece, a za pojavljivanje na dugo iščekivanom događaju birala je i poseban komad odjeće.

Rodriguez se na stadionu Mrsool Park pojavila obučena u jednostavnu crnu rolku brenda MaxMara i plave farmerke Elisabette Franchi. Odjevnu kombinaciju upotpunila je i komadom s kojim su se nogometni fanovi upoznali tokom Svjetskog prvenstva u Kataru.


Na sebi je nosila abayu - tradicionalni arapski plašt, a baršunasto-kestenjasti komad je dio kolekcije brenda Dollab Line iz Dohe. Izgled je upotpunila sjajnim naušnicama Pasquale Bruni te rozom Hermes torbom.


Ovo nije prvi put da nosi tradicionalni plašt, a prethodno se u njemu pojavila na jednoj od utakmica Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru.

Slavni portugalski nogometaš je jučer nakon održane press konferencije povodom potpisa za Al Nassr svečano dočekan i na stadionu saudijskog kluba.


Brojni navijači prisustvovali su ovom događaju kako bi dočekali svog novog heroja i poželjeli mu dobrodošlicu u ovaj saudijski klub, a naposljetku su mu se pridružili Georgina i njihova djeca.

.

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.