x

Giannis iskreno: Nismo spremni za medalju

Zvijezda Milwaukee Bucksa Giannis Antetokounmpo progovorio je o šansama reprezentacije Grčke na nadolazećem Eurobasketu...

Grčka je smještena u skupinu C u Milanu s domaćinom Italijom te Hrvatskom, Ukrajinom, Velikom Britanijom i Estonijom. Antetokounmpo usporedio je šanse Grčke za osvajanjem medalje sa šansama Bucksa da postanu prvaci u NBA-u.

“Sudeći po jučerašnjem treningu, nismo spremni osvojiti medalju, ali imamo svoje šanse. Nije bitno što svijet očekuje, već što momčad očekuje. Na svim natjecanjima na kojima sam bio s Grčkom, nismo stigli čak ni do četvrtfinala. Nismo spremni za medalje ili trofeje. Moramo stvoriti kemiju i pravu atmosferu”, smatra Antetokounmpo.


Dodao je:

“Imam realne ciljeve. Moram biti bolji. Prilagodit ću se onome što je reprezentaciji potrebno od mene. Neće biti suprotno. Naš trener (op.a. Dimitris Itoudis) radi sjajan posao i moramo napraviti najviše što možemo.”


Eurobasket se održava od 1. do 18. septembra ove godine u Češkoj, Gruziji, Italiji i Njemačkoj uz prijenose na Sport Klubu.


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.