x

Gile: Nikada nisam nekog ispalio, naročito moju publiku

Zahvaljujući odličnim vokalnim sposobnostima, Amar Jašarspahić Gile je podigao veliku prašinu, te osvojio region. U muzičkom takmičenju `Zvijezde Granda` uvijek se nalazi pri samom vrhu, a naravno sve zbog izuzetno visokih ocjena koje dobije od članova žirija. Tako je Gile postao i vrlo tražen na nastupima, pa radi po nekoliko dana u sedmici. Gotovo da nijednu lošu stvar nismo mogli čuti o njemu sve do skoro, kada nam se javio vlasnik noćnog bara `Fenix`, koji se nalazi u Zavidovićima, a koji je tvrdio kako se Gile unatoč ranije ugovorenom nastupu nije pojavio, a pri tome da je cijelu stvar dogovorio bez znanja menadžera. Mi smo pozvali Gileta kako bi nam dao izjavu o tome što se pričalo, a koji nam je rekao kako je to obična izmišljotina, te da u navodima nema ništa istine uzimajući u obzir da on uopšte ne zna o kojem se objektu radi.

- `` Ja imam zaista mnogo obaveza i možda sam nekom rekao da ću doći na piće, ukoliko budem u mogućnosti. Međutim, to neki ljudi krivo shvate i zloupotrebljavaju. Ja ne mogu, niti ja kad dogovoram svoje nastupe mimo svog menadžera Tonija, koji je za to zadužen. Te priče da sam ja nekoga ispalio i da se nisam pojavio na nekom nastupu me apsolutno ne interesuju i ne zanimaju. Ti što me prozivaju, kada dogovore nastup sa mojim menadžerom, a ja se ne pojavim, tek tada mogu pričati i govoriti kako sam nekoga ispalio.`` - rekao je Amar Jašarspahić Gile za naš portal u trenutku dok se vozio iz Beograda za Sarajevo, te je dodao kako mu je svaki dan takav - prebukiran obavezama. 

A da je Amar zaista stekao povjerenje kod raje uvjerili smo se i sami, obzirom da je na naš e-mail stiglo na desetine poruka od raznoraznih osoba koje potvrđuju da je Gile odgovorna ličnost.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.