x

Glamurozna proslava rođendana Jasmine Gutošić!

Vrijeme zaista brzo prolazi. To se iznova uvjeravamo neprestano, pa tako i ovaj put, jer evo prošla je godina od kada smo bili gosti na posljednjem rođendanu Jasmine Gutošić. Prošli rođendan ova popularna bosansko hercegovačka ljepotica je slavila u klubu Walter. Naša ekipa je bila gost i objavlili smo detalje te proslave.

Jasmina, inače po struci pravnica i magistrica biznisa, ali koja je cijeli život u drugoj branši fashion svijeta, poznata je kao fashionista, model i žena koja uvijek diže prašinu gdje god se pojavi.

 

Ove godine, Jasmina je upriličila proslavu rođendana u restoranu Taverna Sarajevo, za koji je već u više navrata rekla da joj je omiljena lokacija u Sarajevu.

 

"Taverna je mjesto na kojem se osjećam kao kod kuće. Usluga je više nego odlična, prijatna, domaćinska atmosfera i vrhunska muzika. Vlasnik Ensar Zijadić je inače moj dugogodišnji prijatelj, ustvari porodice su nam kućni prijatelji, tako da je normalno da se ovdje osjećam kao kod kuće. I hvala kompletnoj ekipi Taverne na ovoj odlično organizovanoj večeri", kaže Jasmina.

 

Na proslavi su bile mnoge zvanice, Jasminini brojni prijatelji i prijateljice, iako nam je Jasmina rekla da ih veliki broj nije bio u mogućnosti doći, pa će morati imati još par manjih pojedinačnih proslava. Žena očigledno voli da slavi.

 

Što se tiče dekoracije, na sve strane su, kao što je vidljivo na slikama bili postavljeni ukrasni baloni, za koje nam je Jasmina rekla da su naručeni u firmi "Balon" u Sarajevu.

 

Torta je bila trospratna, srebreno-lila, s vrha su padale ruze i bila je naručena iz radionice Magic Torte Sarajevo.

 

"To je moja provjerena radionica, u njoj naručujem torte za sve prigode, a i cesto poklanjam nekom", kaže Jasmina.

 

Društvo su zabavljali bend Trag i njihova izvedba je bila vrhunska. Primijetili smo da je Jasminin stajlling bio odličan i vrhunski odrađen, pa smo je pitali o tome.

 

"Sve što vidite na meni, ruku je djelo velikog majstora Ade Karišika. Ado je moj prijatelj od prvog trenutka, znala sam da će me on šminkati i biti zadužen za stajlling. Kad sam prije par dana otišla kod njega u salon da dogovorimo detalje pokazao mi je ovu savršenu haljinu. Ostala sam bez teksta i nije više bilo šanse da obučem nešto drugo osim nje. Haljinu je Ado malo i prepravio i suzio na par mjesta, što je njemu čas posla, jer on je jednostavno umjetnik. Danas sam došla u salon, prvo mi je uradio make-up, pa onda ovu fantastičnu friziru. Ja rijetko nosim podignutu kosu, ali ovom frizurom sam oduševljena. Nakit koji vidite na meni je također Adin i perle je nanizao pa ih je učvrstio na licu mjesta na meni, posebnim kopčama. Samo mogu reći, hvala Ado što postojiš", objasnila je Jasmina. 

 

To veče u Taverni su također bili bračni par Ajlin Ahmić i Slađana Mandić, za koje Jasmina kaže da su njeni prijatelji i da joj je posebno drago što je baš za "njen dan" Ajlin izašao na slobodu, koje je prethodno bio uskraćen zbog nesporazuma. 

 

Najinteresantnije od svega je bilo što smo Jasminu prvi put vidjeli u emotivnom zagrljaju na javnom mjestu. Kako smo prije pisali za njeno ime su se vezali brojni muškarci, barem u pokušajima da imaju nešto s njom. Ipak i ovaj put se radilo o drugarskom zagrljaju. Iako smo se ponadali da je to njen dečko, muškarac koji je zagrlilo Jasminu bio je samo njen dobar drug. No, i ovo je prvi put da smo je vidjeli s nekim. Mi smo već ranije iščekivali ovu priliku da vidimo Jasminu i da nam ona da odgovor o njenom trenutačnom ljubavnom životu.

 

"Da, imam dečka ,zaljubljena sam i radi se o jakoj emitivnoj vezi. Zanima vas o kome se radi? Pokazaću vam svoju ljubav, samo čas da nađem ogledalo da se pogledam (smijeh). Zar nismo savršen par?" - rekla nam  je atraktivna Sarajka kroz smijeh i sa vragolastim pogledom. A mi ćemo, kao i do sada pratiti kako teče njena ljubav i sve aspekte njenog života. I naravno, zahvaljujemo joj se na pozivu za ovu proslavu.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.