x

GLUMAC U AKCIJI SA PJEVAČICOM: Vuk Kostić mazio Milicu Pavlović!

Glumac Vuk Kostić je očigledno na trenutak zaboravio da je u vezi sa koleginicom Jelisavetom Orašanin kada mu se približila pjevačica Milica Pavlović. Naime, popularni glumac čitavo veče je mazio i dodirivao atraktivnu pjevačicu dok je sjedio pored nje u emisiji „Amidži šou“, a ti dodiri nisu promakli ni kamermanima, koji su snimili svaki detalj.

Milionski auditorijum imao je priliku da vidi kako se Vuk ponaša prema Milici, koja je, kao i uvijek, izgledala atraktivno. Kako su sjedili jedno pored drugog, glumac je neoprezno odmjeravao pjevačicu zaboravljajući da je u emisiji. U jednom trenutku, Dženan Lončarević je ustao da otpjeva romantične stihove „Nakon svih ovih godina“, koji su raznježili Vuka. On je u tom trenuku uhvatio Miličinu šaku i mazio je.

 

Nekoliko minuta Kostić nije puštao pjevačicinu ruku, sve dok Dženan nije završio pjesmu, pa su morali da mu aplaudiraju. To je bila kulminacija komunikacije između Milice i Vuka, koji se čitavo veče nisu razdvajali. U jednom trenutku je zapjevao Nele Karajlić, pa mu se na bini pridružio Ognjen Amidžić, dok Kostić nije želio da ostavi Milicu da sama sjedi u drugom dijelu studija.

 

- Ma slobodno idi, ne smeta mi - čulo se u pozadini kako mu kaže Pavlovićeva, jer nisu bili svjesni da su im mikrofoni uključeni.

 

Vuk je kao pravi džentlmen samo nakratko otišao do Neleta i Ognjena, ali se ubrzo vratio kako bi đuskao s pjevačicom. Ni u nastavku emisije njih dvoje se nisu razdvajali, a nakon što su se kamere isključile, uslijedio je i selfi na kojem su im glave pripijene jedna uz drugu. Ostaje pitanje šta će na to reći Jelisaveta, ako već nije rekla šta je imala, s obzirom na to da je emisija emitovana uživo.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.