x

Goca Božinovska oplela po rijaliti zvijezdama: Kija i Luna su mukice, ne znaju da pjevaju!

Poznata pjevačica Goca Božinovska otvorila je dušu pred novinarima i optužila ljute suparnice iz rijalitija Lunu Đogani i Kiju Kockar da su takoreći ukrale slavu njenoj kćerki Jeleni Vučković.

- Moja Jelena, koja odlično pjeva tolike godine, ne može da ispliva jer nema afere. U prvom planu su ovi što pjevaju na plejbek. Mukice Luna i Kija bi da pjevaju, ali ne znaju. Mada možda i nauče, ali nije lako ni na plejbek pjevati. Bore se za svoje parče hljeba i prave šou koji narod voli bilo da su u pitanju Zadruga ili "Zvezde Granda" - rekla je Božinovska za Svet, a onda je objasnila da je šou Lepe Brene i Saše Popovića imalo daleko veći kvalitet u vrijeme kad se njena kćerka koju je dobila sa kompozitorom Radetom Vučkovićem takmičila.


- Današnje "Zvezde Granda" ne mogu da se porede sa vremenom kad se moja Jelena takmičila. Sada se gledaju prepucavanja Karleuše i Viki. Kad nas pjevače zovu da gostujemo, nama je muka - priznala je Goca.

Pjevačica je ispričala da je njen sin Mirko Šijan bio na zimovanju na Kopaoniku sa mlađim sinom Lepe Brene Viktorom Živojinovićem, a zatim i otkrila da više nije drugarica sa Brenom.

- Brena i ja smo se nekad družile, kad su nam djeca bila mala. Sada svaka ima svoje društvo, a ja rijetko imam vremena i za sebe, a kamoli za društvo - kazala je crnokosa pjevačica nedavno za Svet.


(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.