x

Goca je pogriješila što je pričala tako o njemu: Oglasila se Teodorina menadžerka, priznala ko je organizovao druženje sa Osmanijem!

Već mjesecima u "Zadruzi" se proteže priča odnosa Teodore Džehverović i Ćazima Osmanija. O ovome je sada govorila Sandra Šaša, Teodorina menažderka.

- Moja verzija priče je ista kao i Teodorina i to je jedina verzija koja je istinita. Meni je krivo što su se tu izmiješale neke priče s obzirom na to da je gospodin Ćazim naš prijatelj i moj saradnik. To je bilo naivno poslovanje. Ljudi su mnoge izrečene stvari protumačili na drugačiji način, zamjerili i poslije od toga ispadne problem, a bez potrebe skroz. Činjenica je da je Teodora došla da snima spot sa grupom "In vivo". Ona je bila gost u njihovoj pjesmi. Ćazim je dozvolio snimanje grupi "In vivo", tačnije meni kao svojoj saradnici i ona se tu upoznala sa njim kao i sa Doris, sa kojom je sklopila prijateljstvo jer su njih dvije sličnih godina i imale su zajedničke teme i interesovanja. Teodora je tamo bila sa Kristijanom i družili su se čitavo ljeto. Slažem se sa tim da je Goca pretjerala kada je rekla onako nešto za Doris, s obzirom na to da je ona bila naša prijateljica, mislim, i dalje je. Tu je nastala čitava situacija. Normalno je da se ona (Doris) uvrijedila zbog toga, ali to je sve zato jer oni komuniciraju sada preko medija, a ne lično. Za tužbu od strane Doris ne znam. Ja se sa Doris čujem redovno, ali od kada se to desilo nismo se čule, jer sam bila zauzeta - rekla je Sandra Šaša za Pink.rs


Teodorina menadžerka se osvrnula i na navode Goce Džehverović da je Sandra glavni krivac za priče koje su se pojavile o njenoj kćerki.

- Goca je zaista rekla istinu, da sam ja sve organizovala, da sam dovela Teodoru tamo. Možda to nije zvučalo ok dok je ona tako ostrašćeno pričala, ali to jeste tako bilo. Teodora je tamo došla kao i drugi moji pjevači koji dođu da odrade ono za šta su plaćeni ili šta je isplanirano. Goca je u pravu kada je rekla da sam sve to ja isplanirala. Teodora je nastupala u klubu kod Ćazima kao i svi drugi moji izvođači, i to je sve u redu. Goci je Teodora kćerka i normalno je da reaguje tako žustro i možda kaže nešto što ne misli. Ja ni Goci ništa ne zamjeram jer znam da je kao majku pogađa mnogo sve to. I mene pogađa, a mogu misliti kako je onda njenim roditeljima. Goca je rekla istinu, ali na ne tako simpatičan način, već malo ostrašćenije. Teodora nikad nije imala kontakt sa tim čovjekom (Ćazimom). Svaki njihov kontakt je bio preko mene, jer je on moj saradnik, a ona je samo još jedan moj izvođač koji je tu došao - navela je Šaša.





(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.