x

Goca Tržan oplela po Balkancima! Što si veća mučenica i što se više žrtvuješ, bolja si žena: Ja nemam problem sa tim! To je jezivo!

Goca Tržan gostovala je u jednoj emisiji pa tom prilikom obrazložila kako se danas žene ponašaju u braku, a pjevačica je istakla da je to sve dio naslijeđa za koje smatra da je već odavno prevaziđeno.

"Ja nemam problem sa tim. Potpaljivati nešto na čemu na kraju ne možeš ni jaje da ispržiš nema smisla nikakvog. Mi smo na Balkanu vaspitavani u jednom pogrešnom maniru, što si veća mučenica i što se više žrtvuješ, bolja si žena, majka i supruga. Mislim da je to jezivo u 21. vijeku, da žene i dalje robuju tim stereotipima da moraš da budeš žrtva, da bi te okolina priznala kao dobru suprugu i dobru majku", rekla je Tržanova.


Sa njom su se gošće u studiju složile, ali i publika u emisiji "Magazin In".

"Ljubav nije žrtva, ali isto tako ljubav ima svoje uspone i padove, kao godišnja doba. Ne treba niko da bude mučenik u ljubavi i da žrtvuje svoje osnovno biće. Najlakše je otići, ali moraš da postaviš granice dokle treba da budeš strpljiv, ne da trpiš nego da budeš strpljiv", dodala je Suzana Mančić.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.