x

bori se

Goca Tržan otputovala u Prag zbog vantjelesne oplodnje: Raša i ja ćemo usvojiti dijete ako ne uspije!

Goca Tržan otputovala je u Prag na vantjelesnu oplodnju! Pjevačica i njen suprug Raša Novaković po četvrti put će na ovaj način pokušati da postanu roditelji.

Poslije tri neuspješna postupka u Srbiji, Goca se zaputila u glavni grad Češke.

- Goca i Raša već šest godina vode mukotrpnu borbu za potomstvo. Ona je prošle jeseni treći put pokušala da zatrudni vještačkom oplodnjom, ali nije uspjelo... Zbog toga su riješili da pomoć potraže van granica Srbije. Čuli su da u Pragu imaju odlične klinike, a prijatelji su im preporučili jednog vrhovnog stručnjaka iz ove oblasti - priča izvor.


Pjevačica, koja iz braka sa Ivanom Marinkovićem ima kćerku Lenu, ne odustaje od želje da i Raši podari bebu.

- Uprkos ranijim neuspješnim pokušajima, Goca je optimista. Nikad nije dozvolila da je borba slomi i da digne ruku od djeteta. S obzirom na to da klinika u Pragu ima veliki procenat začeća i kod žena starijih od 40 godina, vjeruje da će ovoga puta zatrudniti - priča sagovornik.


Goca Tržan kaže da je proces vantjelesne oplodnje veoma težak, ali da je njena želja za potomstvom jača od svih muka.

- Mjesecima prije odlaska na vantjelesnu oplodnju idete na analize, gdje vam svakih nekoliko dana vade krv, a potom to nosite kod ljekara, pa sve tako ukrug. Mnogi misle da je proces lak, ali nije, posebno kad oteknem, kada mi hormoni divljaju... Uvijek sam bila psihički jaka, ali mi je bilo veoma teško svaki put kada se nešto nije "zakačilo" - objašnjava pjevačica i dodaje da u svemu ima veliku podršku supruga.


- Podrška muškarca je bitna u ovakvim trenucima, a Raša je uvijek uz mene. Zajedno donosimo odluke i upravo iz tog razloga je naš brak skladan. Svim parovima koji imaju ovaj problem poručila bih da se što više smiju i vode ljubav, da uživaju jedno u drugom. Na kraju, ako ne ide nikako, treba da usvoje dijete.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.