x

Goga: Cijela estrada zna da je bomba bačena na Maju!

Kao bomba odjeknula je vijest da je nepoznati napadač bacio eksplozivnu napravu u dvorište vila u kojoj, između ostalih, žive Maja Berović i Jelena Karleuša.

Kako Srpski telegraf saznaje, na estradi nastala je opšta panika nakon što se pronijela priča da je eksplodirala bomba u dvorištu njihovih koleginica. Goga Sekulić samo je jedna od javnih ličnosti koju je ovaj stravičan napad šokirao.

- Cijela estrada priča da je bačena bomba na kuću Maje Berović. Sad svi pričaju svoju verziju priče ko je to i zašto mogao da uradi, ali činjenica je da su svi ostali šokirani i da je nastala panika među kolegama zbog toga - otkriva Sekulićeva za Srpski telegraf i dodaje da je najvažnije što je sve prošlo samo na materijalnoj šteti.


- Koliko sam čula od kolega, Maja je dobro i to je najvažnije. Sve se drugo da popraviti, najvažnije je da niko nije povrijeđen. Strašno je šta se dešava na estradi i kako pjevači u današnje vrijeme nisu zaštićeni - završila je Goga.

Srpski telegraf je juče prvi objavio informaciju da je nepoznati napadač u gluho doba noći bacio bombu u dvorište vila u kojima, pored dvadesetak stanara, žive i pjevačice Maja i Jelena. Policija je na lice mjesta izašla na poziv građana nakon prijave da je u dvorište bačena eksplozivna naprava koja je oštetila fasadu i unutrašnjost dvorišta jedne od vila. Policija je uzela snimke sigurnosnih kamera kako bi došla do napadača za koga se sumnja da je došao motorom, a cijeli izvještaj policija je proslijedila tužilaštvu. Uzeti su otisci sa lica mjesta, kao i tragovi eksplozivne naprave, a saslušani su i svjedoci kako bi se ovaj napad rasvijetlio.

.

.

.

.


..

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.