x

GOGA SEKULIĆ TRUDNA U 41. GODINI!

Gogi Sekulić (41) ispunila se najveća želja - konačno je ostala u drugom stanju, ekskluzivno saznaje Kurir. Prema ljekarskim nalazima, pjevačica je sedam nedjelja trudna sa petnaest godina mlađim vjerenikom Urošem Domanovićem, s kojim već dvije godine živi u Cirihu.

Iako je prethodno odlučila da od septembra ove godine krene na vještačku oplodnju jer se dugo borila za potomstvo, ona je zatrudnila prirodnim putem, i to kada se najmanje se nadala i maltene digla ruke od toga.


- Gogi je kasnio menstrualni ciklus nedjelju dana, a potom je svakodnevno osjećala mučninu i vrtoglavicu dok je bila na odmoru na Kipru. Prvo tome nije davala na značaju jer je mislila da je u pitanju premor zbog posla, ali nešto joj ipak nije dalo mira. Kada je došla u Beograd, otišla je do apoteke i požalila se apotekarki. Ona ju je posavjetovala da kupi test za utvrđivanje trudnoće preko mokraće. Tako je i uradila, nakon čega je rezultat bio pozitivan. Goga je bila šokirana! - otkriva naš izvor i dodaje da je pjevačica odmah pozvala svoju doktorku u Cirihu i zakazala pregled.


- Čim je sutradan stigla u Švajcarsku, saopštila je vijest Urošu i rođenoj sestri, koji su od sreće zaplakali. Goga je poslije dva dana izvadila krv, da bi zatim uradila i ginekološki pregled i potvrdila trudnoću. Kada je bila sigurna da čeka bebu, pozvala je roditelje telefonom, zbog čega se baš uzbudila, pa su svi zajedno od sreće plakali - kaže naš sagovornik.

Sekulićeva, kako saznajemo, neće otkazivati već zakazane nastupe sve dok se bude dobro osjećala. Ona priprema i novu pjesmu, koju joj radi sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović. 


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.