x

finansijska injekcija

Grad Sarajevo podržalo FK Željezničar

Direktor FK Željezničar, Mirsad Šiljak, i gradonačelnik Grada Sarajeva, Abdulah Skaka, potpisali su ugovor o finansijskoj podršci sarajevskom klubu.

Jučer je u prostorijama Grada Sarajeva održan sastanak između predstavnika Grada i FK Željezničar. Delegacije su predvodili Abdulah Skaka i Mirsad Šiljak, a potpisanim ugovorom Grad Sarajevo će nastaviti finansijsku podršku najtrofejnijem bh. klubu. Podsjetimo, Grad je učestvovao u rekonstrukciji glavnog terena sa 200.000 KM.

"Grad Sarajevo nastavlja podržavati istaknute sportske kolektive, sa posebnim akcentom na izgradnju sportske infrastrukture i stvaranja uvjeta u cilju razvoja ogromnih potencijala i postizanja što boljih rezultata.Vjerujem da će ova finansijska podrška našem „Željezničaru“, klubu svijetle prošlosti i izuzetnih sportskih rezultata, biti od velike koristi", rekao je Skaka.

FK Željezničar se zahvaljuje gradonačelniku Abdulahu Skaki i Gradu Sarajevu na finansijskoj podršci, te se nada da će se uspješna saradnja nastaviti i u budućnosti.


(Sport.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.