x

Građani Sarajeva proteklog vikenda uživali u druženju uz miris i ukus Grand kafe! (FOTO)

Grand kafa komšijski karavan boravio je proteklog vikenda u Sarajevu, gdje je ispred Mercator centra Ložionička i Mercator centra Dobrinja, pripremio ugodno druženje uz šoljicu najbolje kafe, a neizostavan dio, kao i svakog puta do sada, bila su brojna iznenađenja i pokloni.

U ugodnoj atmosferi, posjetioci su mogli razgovarati, družiti se, steći neka nova poznanstva i zabaviti se. Grand kafa komšijski karavan već nekoliko mjeseci putuje po bh. gradovima i druži se sa svojim vjernim potrošačima. Na svakom druženju je uspio privući veliku pažnju građana, pa je tako bilo i ovoga puta u Sarajevu. Svoje oktobarsko putovanje će nastaviti i dalje, pa će se već u subotu, 20. oktobra parkirati ispred trgovačkog centra FIS u Brčkom, dok će dan kasnije, u nedjelju, 21. oktobra boraviti ispred Mercator centra u Tuzli. I ova druženja bit će održana u periodu od 10:00 do 16:00 sati.

Ovaj vrhunski brend vodi računa o svojim vjernim potrošačima, a od sada njegova pakovanje krasi markica „Kupujmo domaće“. Jer Grand kafa je zapravo domaći brend koji se prži, melje i pakuje u proizvodnom pogonu u Glavičicama kod Bijeljine.



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.