x

GREEN OIL VAS NAGRAĐUJE : Osvoji vaučer u vrijednosti od 30 i 20 KM goriva, ali i druge nagrade!

Nakon sprovedenih detaljnijih  istraživanja po benzinskim pumpama u BiH, Green Oil je bila u samom vrhu po kvalitetu goriva, ulja i maziva, a važi i za pumpu koja popustima na goriva pokazuje da cijeni svoje kupce. I u toku prethodne godine, za svoje kupce organizovali su različite ponude i pogodnosti, pa je već 10 dana u toku akcija po kojoj možete natočiti gorivo po najnižim cijenama.

Green Oil d.o.o.

Marka Marulića 4

+387 33 523 849

Osim sniženih cijena na gorivo, Green Oil se može pohvaliti i najpovoljnijim cijenama u marketu.

 

Trenutno je u toku ramazanska akcija u kojoj je gorivo jeftinije za  15 feninga po litru, što Green Oil osim što se pokazuje kao benzinska pumpa sa najkvalitetnijim gorivom, svrstava i u kategoriju najpovoljnijih u BiH.

 

Svi oni koju podijele ovaj post sa naše Fan Stranice, te lajkaju stranicu Green Oil Sarajevo: https://www.facebook.com/greenoilsarajevo/ direktno će učestvovati u nagradnoj igri u kojoj dijelimo šest vaučera za sipanje goriva  u vrijednosti od 30 KM i šest vaučera za sipanje goriva u vrijednosti od  20 KM, te 50 ostalih nagrada (USB Punjači i dr.)

 

Svi dobitnici nagrada, ali i oni koji ovih dana budu sipali gorivo u Green Oilu, po ovom sjajnom popustu u iznosu od  15 feninga po kupljenom litru goriva, dobit će i članske kartice na osnovu kojih će moći nastaviti sipati gorivo svaki put sa popustom.

 

Da bi ostali u toku sa akcijama i cijenama goriva na benzinskoj pumpi zapratite i Facebook stranicu Green Oil-a na sljedećem linku:
https://www.facebook.com/greenoilsarajevo/

 

``Green oil`` d.o.o. nalazi se u ulici Marka Marulića br.4 na Pofalićima, kod Super Konzuma Ložionička i Unipromet zgrade.

 

Osnovna djelatnost ove firme je trgovina naftom i naftnim derivatima.

 

``Green Oil`` d.o.o. na tržiste BiH plasira goriva, ulja i maziva koji odgovaraju najvišim evropskim standardima kvalitete i zaštite okoliša. Postao je stabilan partner najvećim preduzećima u BiH, zahvaljujući kvalitetu robe i stručnosti u poslovanju.

 

Pravila nagradne igre: LIKE stranicu Green Oil Sarajevo (https://www.facebook.com/greenoilsarajevo/) i podijelite /šerujte ovaj post sa Ekskluzivinog Fan Page-a (Napomena: Postavite sadržaj na opciju - Javno).

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.