x

Grgurićeva poslije pobjede postaje pjevačica: Prvo kupuje stan u Beogradu i Zagrebu, a evo šta joj je majka rekla za afere!

Iva Grgurić otkrila je svoje planove poslije pobjede u rijalitiju, a kako sama kaže, prvo mjesto nije očekivala. Pobjednica ističe da je fanove "kupila" svojom iskrenošću, kao i životnom pričom. Od novca koji je zaradila, planira da da učešće u stan kako bi se osigurala, pa je otkrila i svoje buduće zanimanje.

"Pored toga želim da uložim u biznis i okušaću se u pjevačkoj karijeri", kazala je Iva, koja će svoj prvi stan kupiti u Zagrebu.

"Prva nekretnina će mi biti sigurno u Zagrebu, dok će druga definitivno biti u Beogradu. Ne mislim odmah obe nekretnine, nego sa vremenom to sve da postignem, jer smatram da imam dobre kvalitete", rekla je Iva, pa progovorila o svojoj vezi sa Filipom Đukićem.


"Ne mislim da ostavim Filipa, jer nisam taj tip osobe koja će sa nekim biti zarad samo rijalitija. On mi je bio najveća podrška i nastaviću sa njim ljubavnu romansu koju smo započeli. Dok ne budemo bili sigurni i ne vidimo kako dišemo van rijalitija. Onda ćemo i daj Bože ući u neku zvaničnu, ozbiljnu vezu. Naš odnos je jako lijep i zdrav. Bićete obaviješteni o svemu", kazala je.


Iako su za Ivu govorili da ima taktike, ona je istakla da to nije slučaj, kao i da je bila transparentna sa svojim emocijama. Kada su je pitali za koga je očekivala da će pobijediti, Iva je rekla:

"Očekivala sam da će biti baš ovakva postavka kao sada."

Majka pobjednice Jasna istakla je da je ponosna na kćerku, ali i progovorila o kćerkinim aferama sa starijim muškarcima.


"Nema tu podržavanja, to se tako dogodilo. O tome neću, to je duga priča, ali tako se dogodilo i to je to. Uvijek sam na to gledala katastrofa, to nikad ne bih podržala. A podržavam da se pošteno zaradi, da svojim rukama stvara, Iva je kozmetičarka i tako uvijek može da zaradi. Ja sam joj rekla: "Bolje da radiš kao kozmetičarka, nego bilo šta drugo da radiš", rekla je Jasna za "Pink.rs".

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.