x

uspjela

Grijali smo vodu za kupanje na šporetu: Rada Manojlović živjela u trošnoj kući, pa napravila dom od 100.000 eura, evo kako izgleda!

Pjevačica Rada Manojlović odrasla je u trošnoj kući u selu Četereže za koje je veoma vezana.

Naime, Rada je nakon majčine smrti živjela sa sestrom i ocem, a prvi zarađeni novac od nastupa uglavnom je ulagala u novu kuću kako bi im obezbijedila komforan život. Kako se pisalo, pjevačica je u novu nekretninu uložila čak 100.000 eura.

Kad joj poslovne obaveze to dozvole, pjevačica često provodi slobodno vrijeme u kući koju je nedavno potpuno završila, pa sada u njoj uživa sa najmilijima.


U dvorištu su gajili razne životinje, a kako je jednom prilikom rekla pjevačica, ona i sestra Maja se nikad nisu bavile time jer je njihov zadatak bio da sređuju kuću.Traktori, kombi i razni krš mogao je da se vidi u dvorištu u kom je pjevačica odrasla.

Oni su koristili poljski WC, a kupanje im je bilo snalaženje.


"Snađeš se. Imaš šporet, griješ vodu i to je to", rekla je jednom prilikom pjevačica, koja danas u istom dvorištu ima luksuznu kuću opremljenu kvalitetnim namještajem.

Inače, prije nekoliko godina Rada je obezbijedila sebi i stan u Beogradu.


- Rada je sa sestrom Marijom pogledala jedan stan u našoj zgradi. Ima oko 60 kvadrata, nalazi se na četvrtom spratu, u blizini je dva fakulteta i na desetak minuta od centra grada. Zgrada je nova, izgrađena prije sedam godina, ali stanovi još nisu rasprodati - rekao  je sagovornik iz firme koja prodaje stanove na toj lokaciji.On kaže da je Manojlovićevoj zgradu u tom naselju preporučio prijatelj, koji je takođe tu kupio nekretninu. - Kad nam je rekla svoje želje, odmah smo znali da imamo stan za nju. I bili smo u pravu! Dopao joj se na prvi pogled. Nije bilo cjenkanja, ali rekla nam je da ne može odjednom da isplati sumu od 70.000 eura, koliko košta stan, nego u dvije rate. Prvu će dati za mjesec dana, a drugu sljedeće godine - rekao nam je sagovornik iz firme koja prodaje stanove na toj lokaciji.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.