x

Grije sa stilom: Sa ovakvim džemperom ne možete promašiti

Ako još uvijek niste sigurni kako izvući maksimum iz ovog odjevnog predmeta, ne brinite, jer ćete uz pomoć Instagrama pronaći više od jednog prijedloga za ostatak sezone.

Sivi džemper jedan je od onih odjevnih predmeta čije vrijeme nikada ne prolazi. Može se prilagoditi dolasku i odlasku trendova kao malo koji drugi komad, i čini se da njegova sposobnost ponovnog kombinovanja nema granica. Dakle, kao što smo na početku sezone predviđali, njegova hegemonija će ostati nepoljuljana, a mreže su te koje ovu činjenicu potvrđuju.


Ovaj odjevni predmet nastavlja da ispoljava svoju čaroliju u različitim izdanjima. Nije važno da li je u planu porodično slavlje, ili pregovaranje na poslu u kojem će udobnost biti na prvom mjestu. Sivi džemper, u svojim brojnim verzijama, još jednom jasno daje do znanja da ga svestranost nijansi, uz mekoću koju pruža vuna, čine jednim od onih nepogrešivih izbora u različitim prilikama.


Ali, ako još uvijek niste sigurni kako izvući maksimum iz ovog odjevnog predmeta, ne brinite, jer ćete uz pomoć Instagrama pronaći više od jednog prijedloga za ostatak sezone. Naravno, svakom od njih sivi džemper je zajednička nit. Kada želite da postignete maksimalan učinak uz minimalan napor, sada znate šta vam je činiti.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.