x

GROZNICA LUDIH ZABAVA U DORIAN GRAY CLUBU: Ni igla nije mogla pasti, Sarajlije se otimaju oko rezervacija!

Val vrhunskih zabava u Dorian Gray Clubu se nastavlja! Novootvoreni objekat mega žurkama osvaja masu, pa cijeli grad uveliko priča o noćnom životu kakav ovaj klub pruža. DJ Gianny je sinoć razmrdao prepun klub, a ludnica se nastavlja i večeras. Već unaprijed se traži mjesto više, a telefon za rezervacije +387 60 301 9721 neprestano zvoni.

Dorian Gray Club

Titova 7, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

+387 60 301 9721

Nerealno dobre žurke su stigle u Sarajevo otvorenjem Dorian Gray-a. Ovaj klub definitivno pokazuje sasvim drugačiji vid provoda na daleko boljem nivou nego što se to u ovom gradu moglo vidjeti do sada. Klub koji radi srijedom, četvrtkom, petkom i subotom (22:00-06:00) na sjajnoj lokaciji u centru grada potpuno je osvojio sve partijanere koji u dobrim žurkama uživaju do zore.

Ovoga petka je nastala potpuna havarija uz bitove koje je puštao DJ Gianny. Naime, Dorian Gray je ponovo nadmašio očekivanja. Za razliku od drugih noćnih objekata, u Dorian Gray-u je vladala uistinu prava spektakularna žurka o kojoj će se pričati još dugo vremena.


Više ni igla nije mogla pasti, a da je zainteresovanost ogromna govori i to da su sinoćnji partijaneri rezervisali svoja mjesta i za večeras. More prelijepih djevojaka je uživalo u krcatom klubu, a među njima i Naida Gadžo.


(Naida Gadžo)

Večeras vas također očekuje DJ Gianny, tako da možete biti sigurni kako će Dorian Gray i ove noći ispisati historiju. Podsjećamo, Dorian Gray je potpuno jedinstveno mjesto koji radi po principu 3 u 1. Jedan dio pruža domaću i stranu muziku, drugi samo stranu, dok je treći dio restoranski uz tamburaše. Tu su i 3 VIP-a, posebna mjesta za odmor.
  


Svi ste dobrodošli. 

Posjetite Dorian Gray putem društvenih mreža Facebooka i Instagrama: 

https://www.facebook.com/doriangray71000/

https://www.instagram.com/doriangray_sarajevo/



(I Naida Gadžo uživala u Dorian Gray-u)





KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.