x

Gubio pamćenje, padao u nesvijest, nije znao ko je: Ljuba Aličić oporavlja se od korone na zlatnom jastuku!

Ljuba Aličić preležao je koronu i otkrio da situacija nije bila nimalo naivna. Ležao je u bolnici dvije nedjelje dok se nije izliječio, a otkrio je i da je padao često u nesvijest.

Ipak, ostao je vedrog duha i sa puno elana iznio je svoju ispovest poslije proživljenog pakla usljed korona virusa, a kako je sam istakao, on nije imao klasične simptome, već se to kod njega manifestovalo na teži način.

- Nisam imao simptome uobičajene za koronu, kao što su temperatura ili suhi kašalj. Moji su bili mnogo gori. Toliko sam bio malaksao da nisam imao snage ni da ustanem iz kreveta. Vjerujte mi da sam u jednom trenutku izgubio pamćenje, nisam znao ni kako se zovem. Bilo je baš strašno. Nekoliko puta sam padao u nesvijest i bilo mi je jasno da je situacija ozbiljna - rekao je Ljuba, pa dodao:


- Smjestili su me na plućno odjeljenje šabačke bolnice i ljekari su mi rekli da mi je stanje veoma ozbiljno. U tom trenutku mi je svašta prolazilo kroz glavu. Niko ne zna kako će virus da se ponaša iz sata u sat, a ja sam ipak čovjek u godinama. Sestre su me non-stop bole iglama. Na licu sam nosio masku s kiseonikom. Moje stanje je počelo da se popravlja tek treće nedjelje, a kući sam pušten kada mi je stigao negativan test na koronu. Sada sam opet s porodicom i nema ljepšeg osjećaja.


Sve što je zaradio, folker kaže da je ulagao u kuću, koja izgleda kao iz bajke.

- Najviše smo ulagali u namještaj, zato mi dom izgleda kao zlatna bajka, za šta je najviše zadužena moja žena koja voli tu nijansu boja.

Kada je pjevač izašao iz bolnice mediji su ga posjetili, a sve je ostavio bez daha raskoš kakvom pjevač živi. Zlatni jastuci ostavili su najjači utisak.

- Mi kada smo putovali, donosili smo iz Amerike te kobalte, porculane i sve smo nosili u rukama da se ne polomi, a namještaj je iz Egipta, najviše smo uložili u nekretnine i namještaj - otkriva Ljuba.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Srpski telegraf

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.