x

GURNI JE U BAZEN: Sloba Radanović otkrio NAJSTRAŠNIJU tajnu produkcije! Skupo će ga KOŠTATI! (FOTO)

Sloba je sve vrijeme šaputao Luni šta je sve dogovorio sa produkcijom, da treba da se strpe i da su apsolutni favoriti, a mnogi tvrde da im je obećana pobjeda. U svakom slučaju, sve je to u domenu spekulacije, mada je jasno da je Radanović svakako čuo lijepe i povoljne vijesti za njega i njegovu ljubavnicu.

Ono što je posebno iznerviralo gledaoce koji su ipak uspjeli da čuju šta to Sloba šapuće jeste komentar koji se tiče Kristine Kije Kockar i Miljane Kulić.

Radanović se najvjerovatnije žalio na njih dvije, a posebno na Miljanu Kulić, pa su mu ljudi iz produkcije rekli da je "gurne u bazen" ako ga nervira.

- Gurni je u bazen, ko je šiša - ispričao je Sloba Luni uz osmijeh ovaj komentar. 

Osoba iz produkcije je savjetovala Slobu da ako ga neko iznervira, uvijek sve okrene na šalu i da proba da preokrene situaciju u svoju korist. U svakom slučaju, produkcija je sigurno samo htjela da smiri Slobu, pa mu je to rečeno da bi se bolje osjećao, bez stvarne zle namjere, ali gledaoci su bijesni, i smeta im što tako nešto mogu da kažu za trudnu Kulićevu.

U suštini, Sloba je dobio niz instrukcija i toplu i utješnu riječ od produkcije, a to mnogima koji ne vole njega i Lunu jako smeta. 



(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.