x

‘Haaland? On nije najbolji napadač Cityja’

Bivši talijanski reprezentativac Antonio Cassano govorio je o mladom napadaču Manchester Cityja, uz napomenu da vidi sličnosti između Norvežanina, Christiana Vierija i Adriana.

Norveški reprezentativac Erling Haaland je na Etihad došao kao veliko pojačanje, tako je i plaćen, a njegov start među Građanima bio je sjajan. Postigao je Norvežanin već deset golova u šest utakmica.

Dovoljno da ga nekadašnji talijanski reprezentativac Antonio Cassano usporedi sa bivšim Interovim zvijezdama Vierijem i Adrianom.


„On je poseban, vidim malo Interovog Adriana i napreduje kao Vieri“, rekao je bivši igrač Rome i Real Madrida za “Bobo TV” na Twitchu, emisiji koju vodi sam Vieri.

„Haaland je vrlo jak, on je neka vrsta Romelua Lukakua, ali puno jači iako mislim da je Julian Alvarez bolji jer ima više kvalitete“, dodao je Cassano.


Alvarez je ovog leta došao u City iz River Platea, postigao je dva gola u prve četiri utakmice Premier lige, ali je u sjeni bivšeg napadača Dortmunda.

Adriano, bivši brazilski reprezentativac, jedan je od najpoznatijih napadača Serie A, postigao je 74 gola u 177 nastupa za Inter. Vieri je možda i najbolji centarfor Italije u jednom desetljeću. Postigao je 142 gola u 264 utakmice Serie A. Igrao je za Torino, Atalantu, Juventus, Lazio, Inter, Milan i Fiorentinu. 


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.