x

Hana Hadžiavdagić: U ormaru imam stotinu cipela, najjeftinije sam kupila na pijaci na Otoci!

Hana Hadžiavdagić -Tabaković, influenserica i voditeljica, koja na Instagramu ima skoro pola miliona pratilaca, ima ormar čiji sadržaj bi svaka žena poželjela.

Na društvenim mrežama Hana je nedavno objavila selfie u svojoj ogromnoj garderobi, kazavši da joj je stan ogroman i da se ormar nalazi u njegovom najudaljenijem dijelu. Svojim pratiteljima je otkrila da njen garderober ima 18 kvadrata.

- Poznato je da sam veliki zaljubljenik u cipele i u svom vlasništvu ih imam više od stotinu. Najjeftinije sam platila 15 KM i kupila sam ih na pijaci. Na Otoci ima super cipela. Mnogi neće vjerovati ali zaista sam ih toliko platila. Za najskuplje ne mogu reći koliko koštaju, jer me je sramota – kaže za Faktor Hana Hadžiavdagić - Tabaković.


U razgovoru je otkrila da dolazi u Sarajevo kako bi sa prijateljima proslavila 35. rođendan.

- Ne pripremam neko veliko slavlje. Na proslavi u Sarajevu će biti samo najuži krug prijatelja, njih 40. Rođendan slavim u Taverni, koja će  biti posebno dekorisana. Dovela sam ekipu iz Zagreba da sve ukrasi, jer u Sarajevu Halloween nije popularan - govori influenserica.

Hana je pokrenula i svoj vlastiti brend, čiji zaštitni znak je konj.

- Kolekcija zimskih trenerki s mojim potpisom bit će dostupna u prodaji za moj rođendan, u petak u 18 sati – otkriva Hadžiavdagić – Tabaković.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Faktor.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.