x

Hanka Paldum, Dženan Jahić, Goriii Band i Hotel Europe u velikom stilu ušli u Novu godinu!

Da najbolji idu sa najboljima pokazuje i tandem, zahvaljujući kojem se u novogodišnjoj noći veselilo kao da sutra ne postoji! Hanka Paldum i Dženan Jahić su u ugodnom ambijentu Hotela Europe u Sarajevu priredili fenomenalnu noć, a kako bi ispunio sve ukuse, u drugoj sali Hotela Europe se odbrojavalo uz Goriii Band. 

Hotel Evropa

Vladislava Skarića 5.

033 580 400

Najekskluzivniji hotel u Sarajevu - Europe je na spektakularan način ušao u Novu 2017. godinu. Uz bosanskohercegovačku divu Hanku Paldum i Dženana Jahića posjetioci su na uistinu veličanstven način zakoračili u novih 365. dana u godini. 

 

Kako je interesovanje za najluđu noć u godini u Hotelu Europe bilo ogromno, očekivalo se da će svi prisutni naići na kvalitetan provod. Uzimajući u vid da su Hanka Paldum i Dženan Jahić za ovu prigodu spremili poseban reperoar, sasvim je jasno zašto je vladala specifična novogodišnja atmosfera, vrijedna pamćenja. 

 

Pored toga, u drugoj sali Hotela Europe sve prisutne je zabavljao Goriii Band. I tamo je vladala ništa manje sjajna atmosfera, tako da se Hotel Europe i ove godine može pohvaliti jednim od najboljih dočeka u gradu.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.