x

Haos! Senidah u svađi sa Jalom i Bubom: Otkačila ih, pa digla cijenu u nebesa!

Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, više nije u dobrim odnosima sa doskorašnjim prijateljima Džalom Bratom i Bubom Korelijem, saznaje Stars. Razlog za krah plodonosne saradnje jeste ponašanje slovenačke zvijezde, za koju bliske osobe kažu da je nesnosna u posljednje vrijeme.

Od ljudi s kojima radi očekuje nemoguće i sve više je zahtjevna, a kako oni nisu u stanju da ispune njena očekivanja, sve češće dolazi do sukoba. Tako je bilo i sa Džalom i Bubom. Poslije jedne svađe oko novih pjesama, Senida je završila saradnju sa sarajevskim autorskim dvojcem i sad ponovo radi sama muziku za nove singlove, u čemu joj pomažu prijatelji iz Ljubljane s kojima je i ranije radila.


Osim Džale i Bube, Hajdarpašićeva je prekinula saradnji i sa menadžerom koji joj je pomogao da se probije na tržište Balkana, a za to je takođe sama kriva. Prema riječima našeg izvora bliskog slovenačkoj zvijezdi, njena karijera bi uskoro mogla da krene nizbrdo ukoliko ne promijeni ponašanje.


- Senidin menadžer nije pristao na to da se poveća cijena njenih nastupa i zbog toga su prekinuli saradnju. Čovjek poznaje vlasnike klubova i organizatore koncerata i bilo mu je glupo da sad traži više novca za nju, a još uvijek je početnik u poslu i ne zaslužuje velike honorare, pogotovo jer je zbog situacije s koronavirusom drastično manja potražnja za pjevačima - priča naš sagovornik.


Prema našim saznanjima, nedavno je Senida trebalo da ima nastup na jednom beogradskom splavu, koji je bio već dogovoren ranije, ali se desila pandemija, pa je tezga otkazana. Prije mjesec dana pjevačicin tim je pozvao ljude sa splava i obavijestili ih da je došlo do korekcije po pitanju plaćanja i da njihova klijentkinja sada nastupa za 6.000 eura, umjesto za 4.000 ili 5.000, kako je bilo ranije. Kada su čuli za to, vlasnici objekta su poručili da im ne pada na pamet da daju toliko novca jer su inače u velikim gubicima zbog kovida 19, pa je Senida ostala bez tezge i novca. Na ova saznanja nismo uspjeli da dobijemo komentar pjevačice.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.