x

oglasio se

Haos u Crnoj Gori: Danijel Alibabić otpjevao "Srpkinja je mene majka rodila", pa izazvao žestoke kritike!

Crnogorski pjevač Danijel Alibabić našao se na meti kritika nakon što je na jednoj proslavi u Podgorici otpjevao pjesmu "Srpkinja je mene majka rodila".

Alibabić je tu pjesmu otpjevao prije dva dana na jednoj rođendanskoj zabavi u Podgorici, a snimci veselja osvanuli su na društvenim mrežama.

U komentarima objave stoji da se Alibabić "prodao", uz pozive da ga više ne treba slušati i da ga ne treba pozivati na slavlja, piše Tanjug.

Nakon toga, pjevač se oglasio na svom Instagram profilu i naveo da ne želi da se pravda i da je neko ko ne širi mržnju.


" Pričamo o nekoj temi kao da sam ja prvi put u životu otpjevao "Srpkinja me majka rodila". Ja to od prvog dana pjevam. Obožavam da pjevam tu pjesmu. I volim sve pjesme koje imaku lijepu poruku. I bosanske. Obožavam da pjevam "Zulejha" od Dina Merlina", rekao je Daniijel, a posleij toga se dotakao i tog videa koji se proširio društvenim mrežama:


"Ušao sam u tu kuću kao gost i želio da poklonim nekoliko pesama, odnosno moj glas u vidu nekoliko pjesama. To je pjesma ("Srpkinja je mene majka rodila"), koju su tražili da pjevam i bilo mi je jako drago. Ta tri prsta, po mom mišljenju, predstavljaju pravoslavlje i ja poštujem pravoslavlje. Poštujem svaku vjeru, i ne smatram da sam tim na bilo koji način nekog uvrijedio. Zaista mi to nije bila namjera", rekao je pjevač.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.