x

odbile da gledaju utakmicu s njom

Haos u Kataru! Gudeljove majka i sestra ne žele da vide Anastasiju, ovakav karambol niko nije očekivao!

Anastasija Ražnatović nije u dobrim odnosima s porodicom svog dečka, fudbalera Nemanje Gudelja, tačnije s njegovom majkom Oliverom i sestrom Vanjom, koje ne žele nikakav kontakt s mladom pjevačicom.

To je potvrdio i njihov boravak u Kataru na Svjetskom fudbalskom prvenstvu, gdje, kako saznajemo, nisu imale nikakav kontakt na izričit zahtjev Olivere i Vanje, prenosi Kurir.

Njih dvije su, prema priči  izvora, od Nemanje tražile da dobiju razdvojene karte tako da na tribinama ne budu u blizini Ražnatovićke, što se i desilo. To, međutim, nije ono što je najviše zasmetalo pjevačici, koliko činjenica da je iza njih sjedio Duško Tošić.


- Anastasija je poludjela kad je vidjela njih troje na tribinama. Vjerovatno je to bila slučajnost da Tošić dobije red iza Vanje i Olivere, ali ako se uzme u obzir da je on suprug Jelene Karleuše, koja godinama ratuje sa Ražnatovićima, ne čudi činjenica što je Anastasija planula zbog toga. Sve to je rekla i Nemanji, negodujući zbog ponašanja njegove majke i sestre, ali očigledno da je on nemoćan da promijeni bilo šta i da popravi odnose između članova porodice i svoje djevojke. Anastasiji je stavio do znanja da ga zanima samo fudbal dok je u Dohi na Svjetskom prvenstvu i da neće da se bavi sukobima - navodi izvor Kurira.


Šta je pravi razlog za sukob i netrpeljivost između njih, niko sa sigurnošću ne zna, mada su se proteklih nedjelja mogle čuti različite priče u javnosti o tome zašto je došlo do razdora i zašto su Olivera i Vanja prekinule kontakt s potencijalnom snajkom. Prvi signal da nešto ne štima bio je to što su njih dvije otpratile Anastasiju sa Instagrama, a do tad je sve bilo u redu. Ova situacija navodno je veoma pogodila Anastasiju i pokušala je da izgladi odnos sa njih dvije, pa je o tome obavila razgovor s Nemanjom, ali on izgleda nije uspio da pomiri zavađene strane.


Vanja i Olivera su, kako je ispričao neimenovani izvor za domaće medije prije mjesec dana, tada pokušale da kontrolišu vezu Nemanje i Ražnatovićke, što je pjevačici jako zasmetalo i usprotivila se tome, pa su njih dvije tad riješile da prekinu svaki kontakt s njom.


- Anastasija nije dozvoljava da se bilo ko miješa u njihove planove, što je Oliveru i Vanju iznerviralo jer su one te koje su odlučivale gdje će porodica Gudelj provoditi slobodno vrijeme. A kako je Nemanja sve više vremena počeo da provodi sa Anastasijom, to im je zasmetalo, te su i nju i njenu majku Cecu otpratile sa Instagrama. Da sve bude gore, počele su da favorizuju Nemanjinu bivšu djevojku Sanju Vučić, koju ne samo da prate na Instagramu već održavaju kontakt s njom. Ovo je Anastasiju veoma pogodilo, pa je to razlog njenog neraspoloženja posljednjih dana - kazao je sagovornik Informera tada.


Treba napomenuti da su Olivera i Vanja od starta zdušno podržavale Nemanjinu vezu sa Anastasijom, da su bile gošće na njenom rođendanu ljetos u kući Ražnatovića na Dedinju i objavljivale slike sa proslave. Isto tako je i Anastasijina majka Svetlana Ceca Ražnatović izjavljivala da podržava vezu svoje nasljednice s fudbalerom, a bila je impresionira i njegovom porodicom koju je srdačno ugostila u svojoj vili.

Međutim, i Ceca je sad na crnoj listi kod Vanje i Olivere Gudelj, koje su i nju otpratile na Instagramu. Jedini koji je ostao u kontakt sa snajkom Anastasijom je Nemanjin brat Dragi Gudelj, koji je takođe fudbaler, i on je još uvijek prati na mrežama.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.