x

Haos u Zvezdama Granda: Karleuši se čak ni rođena majka ovako nikada nije obratila! Jelena i Neda Ukraden se dokačile zbog kuhane noge! (FOTO)

Pepita Marinkova iz Sjeverne Makedonije nastupila je prva u muzičkoj emisiji, a odmah je naišla na osudu članova žirija prozvana da nema energije dok pjeva. Neda Ukraden pojavila se kao specijalna gošća i odmah je ušla u verbalni sukob sa Jelenom Karleušom. Diva se toliko iznervirala kada joj je starija koleginica rekla "stop" dok je pričala, da se prisjetila da joj čak ni pokojna Divna Karleuša tako nešto nikada nije rekla.

"To je jedino što je kod nje interesantno, ime. Pepita. Ova energija kuhane noge je učinila svoje. Pepita 20 godina imaš gdje ti je žar, energija, borba za životom. Ovo nije kao ni na probi", rekla je Karleuša.

"Prevalila si toliki put i ovdje dođeš mi ovdje pjevaš kao mačkica", složila se i Ana Bekuta.

"Ja sam stisnuo panik taster jer me je Neda zamolila, zato što nije bila ni tamo ni ovamo Što znači da može", reko je Saša.

"Ja ne znam šta ona može. Njena energija je nula. Nikad nećeš biti zvijezda. Kako ti niko nikada nije rekao da ne treba da došeš ovdje i da glumiš tetketinu neku", bijesnila je Jelena.


Međutim, na ovo je ustala Ukradenova i stala u odbranu mlade takmičarke.

"Da vam kažem, ja ne razmišljam tako kao što vi to. "Kako ćeš pred 100.000 ljudi?" Ne, to je jako pogrešno. Prvo, ako ima imalo savjesti i odgovornosti ima tremu. Smo budala nema tremu i neko ko pjeva na plejbek. Stop, stop", govorila je pjevačica Karleuši koja je pokušala da joj dobaci. 

"Stop. Meni ni majka nije govorila "stop"..Uz dužno poštovanje", rekla je Jelena koja se prisjetil pokojne Divne Karleuše i njihovog odnosa, što je sve iznenadilo.

Na ovo se Marija Šerifović našalila na Jelenin račun.

"Žao mi je što je djevojka ubijena u pojam, a mislim da je muzikalna i da može bolje", zaključila je Neda Ukraden. 

.

.

.


..

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.