Haris Džinović / 50. rođendan Centra Skenderija!

29.11.2019 20:00

Povodom obilježavanja 50. rođendana Centra Skenderija, pripremili smo centralnu manifestaciju i koncert Harisa Džinovića u dvorani "Mirza Delibašić".

Za ovaj mega koncert Harisa Džinovića postavlja se i ekskluzivna tribina koja je bila postavljena i 1969. godine na manifestaciji otvaranja Centra Skenderija i s kojom dvorana „Mirza Delibašić“ umnogome poprima izgled koncertnih dvorana kao što su Lisinski ili Sava Centar.

U sklopu cenntralne manifestacije svi posjetioci će imati priliku uživati u posebnim vizuelnim efektima na stage-u i samoj dvorani, izložbi o istoriji Centra Skenderija u proteklih 50. godina, kao i kratkom filmu o izgradnji Skenderije.

Samom kupovinom ulaznice za ovaj spektakl učestvujete u nadradnoj igri, u kojoj baš vi možete biti dobitnik jedne od mnogih nagrada, pa čak i nagradnog putovanja.

Kupite ili rezervišite svoju ulaznicu na vrijeme, možda baš vi budete sretni dobitnik koji će dočekati Novu godinu u Rimu.

Ulaznice se mogu kupiti po cijenama 10, 15, 20, 25, 30 i 50 KM na blagajni BKC-a, platou Skenderija te u sistemu kupikartu.ba.

https://www.kupikartu.ba/karte/event/4648/haris-dinovi

Haris Džinović (Sarajevo, 26. rujna 1951.) je bosanskohercegovački pjevač narodne glazbe, tekstopisac i skladatelj. Na glazbenoj sceni se pojavljuje 1981. godine s ansamblom Sar e Rome pod čijim je imenom snimio tri albuma. Nakon raspada sastava, 1989. nastavlja sa samostalnom karijerom tijekom koje je snimio 4 albuma.

Poznat je po mnogim hitovima: "I tebe sam sit kafano", "Laže mjesec", "Dajte vina,hoću lom", "Rano je za tugu", "Ostariću,neću znati", "Jesu l' dunje procvale", "Sjećaš li se one noći", "Noćas mi je srce ranjeno", "Kako mi nedostaješ", "Traži,traži", "Muštuluk", "Pariške kapije", "Odlaziš od mene" i drugih.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.