x

raskol u porodici

Haris je previše strog i zanovijeta, Melina Džinović očajna: U teškom smo periodu...

Haris Džinović ne odustaje od šešira i kačketa, ali ga neke kolege iza leđa sad ogovaraju da ne treba da farba brkove, jer niko nije toliko naivan da ne primjećuje kako su mu brkovi zift crni, a kosa prosijeda i svjetlija. Ali, sačuvaj bože da mu to neko kaže u lice, ne bi se dobro proveo pošto svi znaju koliko je on strog i ne dopušta da mu se iko miješa ni u posao ni u navike.

Međutim, zato se on i te kako miješa u izgled svoje prelijepe supruge Meline, pa vjerovali ili ne ženi godinama ne dozvoljava da promijeni frizuru, boju kose ili dužinu. Ma ne smije ni da je pipne. Kaže, takvu ju je upoznao i to tako ostaje. Zahtijeva i da joj kosa uvijek bude čista i njegovana i za Melinu je to zakon. Oko odjeće ne zanovijeta, ali kosa mora da bude besprijekorna jer je to naređenje muža, piše magazin SVET.


– On je bio jako strog i prema kćerki Đini dok je odrastala, Melina se žalila da joj kao djevojčici nije dozvoljavao da kupi šminku i brushaltere jer je želio da mu kćerka što duže ostane dijete – kaže izvor sa estrade i dodaje da se sad jako nervira zbog kćerkinih slika na Instagramu i da to ne želi ni da gleda, ni da komentariše. Ipak, Melina je javno priznala se ni njoj to ne dopada.


– Jako se teško borimo s tim i slažemo, baš se navikavamo, sad smo i mi u tom teškom periodu.

Inače kćerka Harisa Džinovića je jako popularna na Instagramu i ne libi se da pokaže koliko je zgodna i izazovna, što bi joj otac da može, najradije zabranio.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet Scandal

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.