x

Harmonikaš koji je svirao sinoć na derneku: Mnogi od vas bi i potrčali da budu u društvu s ovim ljudima!

Muzičar Haris Kaltak oglasio se na svom Facebook profilu povodom sinoćnjeg partyja na kojem je bio i on. Kaltak inače svira sa mnogim poznatim pjevačima.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

- Dragi prijatelji, pošto cijelo jutro dobijam poruke od vas, dužan sam vam se obratiti i objasniti neke stvari.

Prije svega, jako je ružno što samo gledate jednu stranu priče i ljude tek tako etiketirate na osnovu jednog propusta. U redu, greška je napravljena, prihvatamo odgovornost, je li nas sad treba linčovati?


Ali, u redu, takav smo narod, razumijem i to. Mnogi od ovih pjevača redovno učestvuju na humanitarnim koncertima, akcijama i sl., i sve ste to, dobri moji, zaboravili i ljude tako izvrijeđali da je to za ne povjerovati.

S druge strane, mnogi od vas redovno derneče po vikendicama, kućama, ali eto, vjerovatno niste toliko zanimljivi pa niko o tome i ne vodi računa. I siguran sam još da bi mnogi od vas i potrčali da budu u društvu s ovim ljudima. Sad se ljudi razapinju na sve moguće načine, jer ipak – Bošnjo je ekspert za sve i mora sve prokomentirati.

Naravno, imate puno pravo, ali eto, ako neko prizna grešku, prihvati odgovornost – čemu ovolika pompa?


Razumijem da je svima dosadilo u kućama, da su mjere možda oštre, pogotovo djeci, nadam se da će ovo što prije proći i zaista mi je žao što mislite da se ovim činom htjelo pokazati da je kao neko iznad zakona i države.

Svi griješimo, ako je ovo moj najveći grijeh, super je.

Iako najmlađi, prihvatam svaku odgovornost za sinoćnji događaj.

Budite pozdravljeni i svako dobro.

P. S. I još nešto, možda jeste ružno izgledalo, ali vam je i grehota što optužujete ljude koji nisu pili da su pili. Ja ne konzumiram alkohol nikako. I mnoge druge kolege koje su bile tu nisu pile. Kad se već pozivate na ramazan, sramota je nekoga i optužiti a niste ni bili tu.Izvor: Avaz


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.