x

dolaze na bilo koju lokaciju na planini

HBL laboratorija od sada i na Jahorini!

Laboratorija HBL Lab osnovana je 2019 godine sa ciljem da obezbijedi kvalitetnu, profesionalnu i nadasve pouzdanu laboratorijsku diagnostiku. Zajednička želja osoblja je da se uspostavi dobra, kvalitetna komunikacija sa pacijentima i korektne, profesionalne odnose sa ljekarima i svim drugim korisnicima. Pored laboratorije na dobro poznatoj adresi Paromlinska 4 Sarajevo,  laboratorija HBL je od sada na usluzi i na Jahorini. 

Ljubitelji Jahorine koji se odluče da provedu zimu i dožive najljepše zimske radosti na ovoj planini imaće na raspolaganju i usluge testiranja (serološki, antigen AG i PCR test) na Covid-19. Naime, u Olimpijskom centru Jahorina pored Covid procedure koja je donešena  za cijelo skijalište uspostavljena je saradnja sa laboratorijom "HBL Lab" iz Sarajeva. Ljubazno medicinsko osoblje laboratorije će na poziv dolaziti na bilo koju lokaciju na planini i vršiti, svaki dan, testiranje od 09 do 13 časova.

Test će biti gotov isti dan, a važiće 48h od dana izdavanja rezultata. Laboratoriju „HBL Lab“ iz Sarajeva za dogovor oko testiranja možete samostalno kontaktirati na besplatan broj 080 020 248, na telefon broj +387 61 333 333. 

HBL-lab laboratorija raspolaže ispitnom opremom najsavremenije tehnologije i zapošljava iskusne i profesionalne stručnjake koji za fokus u procesu rada imaju postizanje preciznih i pouzdanih rezultata u domenu laboratorijske dijagnostike.

Kvalitet i efikasnost su osnovni postulati, oni jesu i uvijek će biti ključ  uspjeha i čine ih pouzdanim i kompetentnim partnerom ljekarima, medicinskim osoblju, bolnicama, ordinacijama, osiguravajućim društvima, firmama kao i pojedincima.

Za više detalja o Laboratoriji i ostalim uslugama posjetite www.hbl.ba, kao i Facebook stranicu: https://www.facebook.com/hbllaboratorija/


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.