x

ne štede za medeni mjesec

Helenu Topalović 10 godina stariji muž odveo na Sejšele, svuda luksuz: Cijena noćenja u hotelu je abnormalna!

Helena Topalović, kćerka pjevača Milana Topalovića Topalka, otputovala je na medeni mjesec sa mužem, nakon što se u krugu porodice i prijatelja udala 16. septembra.

Oni se baškare na Sejšelima, u jednom od najskupljih hotela, gdje je noćenje sa doručkom u apartmanu za dvije osobe oko 480 eura.

Prema podacima na zvaničnom sajtu hotela, Helena i njen muž će za 10 dana, koliko najvherovatnije ostaju, samo za noćenje i doručak, bez dodatnih usluga, iskeširati više od 5.000 eura. 


Topalkovu nasljednicu i njenog supruga u hotelu je sačekao romantičan prizor, latice crvenih ruža na krevetu i od peškira figura dva labuda koji se "ljube", a kao znak dobrodošlice dobili su i flašu šampanjca.


Helena je pokazala i kako izgleda prelijepi ambijent u kom uživaju i priroda koja ih okuružuje, a sudeći po kadrovima, Topalkova nasljednica i njen muž se baškare "za sve pare" na romantičnom medenom mjesecu.


Podsjetimo, na odmoru u Španiji, Elenu je sada već muž, Aleksić, zaprosio u hotelskoj sobi 7. septembra, a apartman je za tu priliku bio ukrašen laticama ruža i crvenim balonima.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.