x

Herceg Novi sprema višednevni novogodišnji program: Dočekajte 2020. godinu uz more i Aleksandru Prijović, Neverne bebe, Harisa Džinovića!

Herceg Novi je i ove sezone za novogodišnje praznike spremio poslasticu koja će zadovoljiti sve muzičke ukuse. Najveće regionalne zvijezde će se potruditi da ispratite 2019. i dočekate 2020. godinu na najljepši mogući način. Mediteranski ambijent i doček pored mora su dovoljan razlog da se uputite prema najuzbudljivijem dijelu Crne Gore. I ovoga puta se očekuje dolazak velikog broja ljudi iz svih zemalja regiona. 

Novljani, kao i njihovi gosti će i Novu 2020. godinu tradicionalno moći da dočekaju na otvorenom uz nastupe popularnih muzičkih regionalnih zvijezda. Organizovan doček na otvorenom biće upriličen na platou ispred hotela Igalo. Višednevni muzički program sa bogatim pratećim sadržajima prilagođen je različitim muzičkim ukusima. Doček Nove 2020. godine obilježiće nastupi Aleksandre Prijović 30.12.2019., Nevernih beba 31.12.2019., te Harisa Džinovića 01.01.2020. Predgrupe su Ansambl Toć, Light under the black mountain i Milica Kaluđerović & Providenca band.


Za najmlađe se na istoj lokaciji priprema posebno interesantan program pod nazivom “Dječja Nova godina”, uz poklone, muzičke nastupe, predstavu za djecu i druga iznenađenja.

Za sve one koji u periodu novogodišnjih praznika bukiraju boravak u nekom od hotela ili u privatnom smještaju u Herceg Novom , u trajanju od 5 i više noćenja , TO će subvencionirati dva poklon izleta. Jedan je posjeta Kotoru, Budvi I Tivtu, a drugi se odnosi na posjetu Dubrovniku.

USLOVI ZA DOBIJANJE GRATIS IZLETA
Potrebno je rezervisati minimum 5 noćenja u periodu Nove godine na teritoriji Herceg Novog (hoteli i privatni smještaj). Poslati WhatsApp / Viber poruku na broj +382 67 099 942 sa sadržajem PROMO NOVA GODINA nakon čega u istoj poruci navodite imena i prezimena svih gostiju, kao i ime smještaja u kojem je uplaćen aranžman u Herceg Novom. Ili pošaljite putem e-mail-a poruku sa naslovom PROMO NOVA GODINA na adresu [email protected] u kome navodite imena i prezimena svih gostiju, kao i ime smještaja u kojem je uplaćen aranžman u Herceg Novom. Nakon poslate poruke ili e-mail-a, bićete kontaktirani i informisani o detaljima izleta. 

Iz Herceg Novog poručuju kako ste svi dobrodošli, a više informacija možete potražiti na oficijalnoj stranici:
www.hercegnovi.travel

Kontakt:
[email protected]
+382 67 099 942  


KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Volim ovaj tim. Ljudi, izvinjavam se na napretku, upravo sam razgovarao o tim momcima, želim da upoznam vaše, pišite mi ovdje--- http://bosna.lco.jp