x

Hit fotke: Uzemirena Brena po aerodromu jurila kofer pun para! (FOTO)

Lepa Brena vratila se iz Njemačke bez svog prtljaga, koji je izgubljen na aerodromu, da bi joj nekoliko dana kasnije bio i vraćen. Pjevačicu smo uhvatili u opuštenom izdanju na aerodromu Nikola Tesla kada je došla po svoj kofer pun para, piše Svet.

„Brena je posjetila prijatelje u Njemačkoj a usputno se našla sa ljudima koji su joj zakazali koncert. Na sastanku su joj dali novac za zakazan koncert budući da uvijek naplaćuje unaprijed. Pošto je kod sebe imala više hiljada eura, sve je stavila u kofer, a kada se vratila u Beograd, kofera nije bilo na aerodromskoj traci. Odmah je napravila dramu na aerodromu a na šalteru su joj rekli da je njen prtljag izgubljen i da će je pozvati telefonom kada ga nađu kako bi došla i preuzela ga. Budući da je u koferu bilo i više hiljada eura pjevačica je morala da potegne veze kako bi joj kofer što prije bio nađen i vraćen. Već sutradan prtljag je stigao u Beograd, a ona je čim su je obavijestili iako je imala punu kuću gostiju istrčala i otišla na aerodrom“, objašnjava izvor blizak pjevačici.


Foto: Svet.rs

Da li je novac bio unutra, zna samo pjevačica, koja kad je vidjela fotografa, nije željela da otvara kofer i provjerava već se samo nasmijala, mahnula krijući velikim naočarima lice bez šminke.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor/Foto: Svet.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.