x

HOĆE DA SE OPERU PRED FINALE? Luna i Sloba glume raskid, ZAJEDNO PAKUJU STVARI ZA IZLAZAK! Svi detalji tajnog dogovora! (FOTO)

„Pinkova” zvezda Sloba Radanović i blogerka Luna Đogani izgleda obmanjuju javnost da su samo prijatelji! Ovo dvoje zadrugara tajno su se dogovorili da glume da su samo prijatelji, ali čim se rijaliti-šou završi, ponovo će biti zajedno, saznaje „Blic”. Fanovi rijalitija navode kako se žele oprati pred sami kraj, a sve to potvrđuju činjenice kako se zajedno pakuju za izlazak. Svoju odjeću su čak stavili u istu vreću. 

Mnogi zadrugari i gledaoci već nedjeljama šuškaju da Luna i Sloba samo glume raskid, a kako smo uspjeli da saznamo od izvora iz produkcije, uopšte nisu pogriješili.   Jednom prilikom kada su bili sami u dvorištu tajno su napravili dogovor, ali je produkcija “Zadruge” sve zabilježila, a mi vam donosimo detalje tog razgovora. 


- Ubrzo nakon što je Kija priznala da i dalje voli Slobodana pjevač je počeo da se lomi između nje i blogerke, a onda kada je u glavi presjekao da je Luna ta s kojim bi nastavio život sastao se sa njom da bi joj saopštio tajni plan. Njih dvoje su prstima pritisli bubice kako u etar ne bi otišao njihov razgovor, ali smo mi iz produkcije uspjeli da čujemo šta pričaju. On joj je rekao da je najbolje da privremeno raskinu  - otkriva nam član produkcije u velikoj tajnosti.


Da ova priča pije vodu, pokazuje ponajviše blogerkino ponašanje tokom perioda navodnog raskida između nje i Slobe. Ona na sastancima konstantno ističe da joj se Sloba gadi, da je prevarant i lažov i da ne zna “šta je tražila sa njim” nakon pojedinih njegovih izjava, ali i snimaka na kojima očijuka sa Kijom, a onda se nakon sastanka žestoko posvađa sa njim. Međutim, već kasnije odlazi kod njega i ponaša se kao da je sve u najboljem redu. Posebno je interesantno da zajedno pakuju stvari za polazak kući, a neke su stavili u istu vreću. 


Slobodanova supruga Kija Kockar definitno je odustala od pomirenja sa svojim zakonitim mužem. Ona je rekla kako ne želi sa njim biti ni prijatelj.


(Blic/Ekskluziva)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.