x

Hoće li iko zaustaviti ovog monstruma prije nego što me ub.je? Bivši muž joj sve stvari strpao u džakove i izbacio je iz stana sa djetetom, Dragana strahuje za život!

Nakon što je odlučila da se razvede od Siniše Dragutinovića i bori za starateljstvo nad sinom Jovanom, Dragana je otišla na more, a Siniša je iskoristio priliku da promijeni bravu na stanu u kom su oni nekada živjeli, kako ona ne bi mogla da uđe u stan.

Dragana je rekla kako je Siniša donedavno bio u veoma lošim odnosima sa svojom nekadašnjom ženom, kao i da smatra da je nju sada uselio u stan na Voždovcu samo kako bi je njih dvoje zajedno uništili. Ona je istakla da je od Siniše doživljavala psihičko, ali i fizičko maltretiranje, kao i da joj nije jasno kako osoba koja se bori za starateljstvo nad djetetom može da izbaci svog sina na ulicu.


Siniša Dragutinović je 28. avgusta nekoliko minuta nakon 20 časova kontaktirao bravara od kog je zahtijevao da se što prije pojavi u stanu kako bi zamjerni brave. Siniša je spakovao sve Draganine stvari u džakove i ostavio ih ispred stana, a mi smo došli u posjed fotografija.

Nakon svega, oglasila se i Dragana, koja je šokirana postupcima čovjeka sa kojim ima sina.

- Hoće li iko zaustaviti ovog monstruma prije nego me ubije, pošto je moje i Jovanove stvari izbacio na ulicu, kao i dječije igračke, vjerovali ili ne! I uselio bivšu ženu u stan, a dijete i ja možemo na ulicu! I dalje prijeti i meni ni novinarima koji pišu o tome! - napisala je Dragana na svom Instagram profilu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.