x

Hollywood i Ekskluziva vas časte za Novu godinu!

NAGRADNA IGRA JE ZAVRŠENA!

U saradnji sa najboljim Wellness i Spa centrom Hollywood organizujemo nagradnu igru, u kojoj nagrađujemo kako žensku, tako i mušku populaciju, a zahvaljujući kojoj ćete moći izgledati besprijekorno za najluđu noć. Na Vama je samo da lajkujete Facebook Fan stranicu Wellnes Spa Hollywood ( https://www.facebook.com/WellnesSpaHollywood ), kao i našu Fan stranicu ( https://www.facebook.com/Ekskluziva.ba?fref=ts ), a potom da pošaljete svoje kontakt podatke: Ime i prezime, adresa, kontakt broj i link vašeg facebook profila na naš e-mail: [email protected] sa naznakom ``Wellness Spa Hollywood``, a mi ćemo najbrže čitatelje nagraditi, i to dvije pripadnice ženskog spola i dva pripadnika muškog spola. Nagrade za žene su: manikir, pedikir, frizura, a za muškarce Wellness. 

Hotel Hollywood

Ul. Dr. Mustafe Pintola 23 Ilidža

033 773 100

Nagradna igra traje do srijede, 25. decembra do 19 sati. Važno je napomenuti kako će nagrađeni muškarci svoj Wellness tretman moći iskoristiti bilo koji dan do Nove godine, dok je sa ženama slučaj drugačiji - one će u svojoj nagradi uživati upravo 31. decembra.

Podsjećamo, Hotel ``Hollywood`` smješten je u centru Ilidže, zelene oaze Sarajeva, uz glavni saobraćajni terminal, u neposrednoj blizini Međunarodnog aerodroma Sarajevo i Vrela Bosne, jedinstvenog dragulja izvorne prirode. Ono što izdvaja ovaj hotel svakako je ubjedljivo najbolji rekreativni sadržaj u našoj državi koji tamo možete pronaći.

Naravno, govorimo o Wellnessu i Spa centru koji će vas zasigurno oduševiti, pa nema sumnje kako ćete se tamo ugodno osjećati i zaboraviti na sve probleme. Svakako da su usluge posebna priča za sebe, baš kao i cijene na koje nećete ostati imuni. Svi koji posjete Hotel Hollywood moći će uživati u vrhunskim uslugama nakon kojih će biti puni entuzijazma i impresije. Wellness i Spa vam nude: masažu, solarijum, depilaciju, tursko kupatilo, aromaterapiju, manikir i pedikir, njegu lica i tijela, saunu, usluge frizera. Hotel Hollywood se nalazi na adresi: Ul. Dr. Mustafe Pintola 23 Ilidža, a za sve vas tu je i kontakt telefon: 033 773 100 ili mail [email protected].

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.