x

Honorar presudio: Aleksandra se vraća u Zadrugu za duplo veću sumu!

Aleksandra Subotić, koja je udarila pesnicom Minu u glavu pa diskvalifikovana iz "Zadruge", vraća se u rijaliti.  

Po svemu sudeći, poslije brojnih spekulacija oko njenog povratka, kao i prelaska u rijaliti "Parovi", stavljena je tačka i donijeta konačna odluka.

- Bila je nervozna ovih dana, jer nije znala šta je pametno da učini. Išla je na tajne razgovore sa produkcijom "Zadruge", kao i "Parova". Ponude i sa jedne i sa druge strane bile su fantastične. Svi su joj ponudili da joj isplate honorar unaprijed, jer su svjesni da je dobar rijaliti igrač i da će podići sam rijaliti na viši nivo. Konačno je prelomila i odlučila da ipak uđe u "Zadrugu". Sjajnu ponudu je dobila od produkcije "Parova", ali je shvatila da nema tamo nijednu priču koja bi mogla da se vrti oko nje. Svjesna je da će uspjeti da uništi Anu Korać i vrati Davida sebi ponovo. Kupila je novu garderobu, posjetila kozmetičara, sve je uradila kako bi zablistala u punom sjaju i ušla na velika vrata u rijaliti - završila je priču Subotićkina drugarica.


- Tačno je sve što ste čuli. Ulazim u "Zadrugu", mogu samo da kažem da sam dobila duplo veći honorar nego što sam imala - kratko je prokomentarisala Subotićka.

Podsjetimo, čim joj je vidio leđa, David je brže bolje našao utjehu u Ani i samim tim zaboravio na svoju veliku ljubav Aleksandru.

Subotićka se pohvalila novim stanom u Novom Sadu i na Instagram stori pokazala gdje sada živi sa kćerkicom. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.