x

Hookah Bar Adalya uz spektakularan vatromet i besplatnu nargilu proslavio prvi rođendan!

Ovoga četvrtka, 23. novembra u sarajevskom naselju Čengić Vila svjedočili smo uistinu spektakularnom događaju. Hookah Bar Adalya je proslavio prvi rođendan na više nego vrhunski način, a u tome su najviše uživali vjerni gosti, budući da je nargila na dan rođendana bila besplatna. Samo rođendansko slavlje, pored torte za sve goste, obilježeno je spektakularnim vatrometom. 

Hookah Bar Adalya

Bulevar Meše Selimovića 25

061 777 858

Hookah Bar Adalya je opravdao povjerenje gostiju. Za godinu dana, koliko postoji, ovaj objekat je uspio postati jedan od omiljenih u Sarajevu. Popularno okupljalište je za godinu dana postojanja uspjelo postići nešto što drugi nisu i za mnogo duži period. Zahvaljujući ljubaznom osoblju, ugodnom ambijentu, najboljim nargilama, Hookah Bar Adalya je nadmašio sva očekivanja i postigao vrhunske rezultate. 

 

Ovoga četvrtka, 23. novembra Hookah Bar Adalya je oduševio sve svoje posjetioce. Pored toga što se cijeli dan služila besplatna nargila, samo obilježavanje prvog rođendana je proteklo nezaboravno. Uz sjajnu atmosferu, do kasno u noć se uživalo, a sve je na ``začinjeno`` vatrometom, koji je obasjao nebo iznad grada. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.