x

Hookah Bar Fatih na Ilidži novo mjesto za opuštanje uz najbolju nargilu!

Ovoga petka, 12. maja na Ilidži je otvoren Hookah Bar Fatih. Uz veliki broj zvanica, u posebno opremljenom, dekorativnom ambijentu upriličen je sjajan događaj, a domaćini su sve goste počastili ukusnim komadom torte. Svakako, ono po čemu će novootvoreni objekat ostaviti najbolji utisak jesu najbolje nargile, kao i druge ponude, koje su veoma pristupačne svim posjetiocima.

Hookah Bar Fatih

Rustempašina 54

062 766 841

U novootvorenom Hookah Baru Fatih na Ilidži moći ćete uživati u idiličnoj i ugodnoj atmosferi, a sam ambijent će vas opustiti, te ćete zaboraviti na svakodnevne probleme. Ljetna bašta dodatno će upotpuniti vaš ugođaj, naročito u nadolazećim danima. 

 

U Hookah Baru Fatih će vas dočekati Argelini i Adalya, kao i shishe Amy Deluxe. U najboljim nargilama, te ostalim ponudama moći ćete uživati kako tokom dana, tako i u večernjoj varijanti. Ovo mjesto će bez sumnje zadovoljiti sve vaše potrebe, a ukoliko je suditi tome kako su noć iza nas posjetioci bili prezadovoljni, počevši od samog ugođaja, usluga, ne ostaje ništa drugo nego da vam damo toplu preporuku da što prije posjetite ovaj Hookah bar.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.