x

Hookah bar Renommee na spektakularan način proslavio prvu godišnjicu! (GALERIJA)

U četvrtak, 28. novembra Hookah bar Renommee je upriličio proslavu prvog rođendana. Dobra poznata adresa u sarajevskom naselju Čengić Vila je već godinu dana prava lokacija za ugodno druženje, neovisno o kojem vremenu dana i noći se radi, a naravno sve to uz najbolje nargile. Kako je usluga na nivou tokom cijelog perioda poslovanja, ne čudi što je godišnjica obilježena na nezaboravan način. 

Hookah bar Renommee

Džemala Bijedića 25a, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Hookah bar Renommee se od samog otvorenja trudio da ponudi zaista poseban osjećaj kada ste u ovom objektu. Pored samog ambijenta koji pruža poseban komfor i ugođaj, Renommee se može pohvaliti jedinstvenom, toplinskom i domaćinskom atmosferom. Ko god da se uputio na ovo mjesto može reći kako je uživao, ali i naišao na najbolju uslugu. Naravno, nezaobilazna vrhunska nargila je na prvom mjestu, a upravo to je ono što je najviše privuklo sve ljubitelje shishe. Da se sinoć uživalo, uvjerila se i ekipa Ekskluzive, a prvi rođendan je protekao uz vatromet i naravno tortu. 


Prvi rođendan Hookah bar Renommee-a će se pamtiti dugo vremena. Domaćin se potrudio da sve prođe savršeno i da svi posjetioci budi zadovoljni. U predivnom ambijentu se uživalo u najboljoj nargili, ali naravno i u slasnim komadima torte, koju su vjerni gosti dobili. Krajnje pozitivna atmosfera i ništa manje dobra energija u Renommee-u su upotpunjeni i spektakularnim vatrometom. Ono što sa sigurnošću možemo tvrditi jeste da će Renommee itekako biti jedno od omiljenih mjesta svim Sarajlijama i u narednom periodu, a sva naredna dešavanja možete pratiti putem Instagrama: https://www.instagram.com/renommeecaffebar/

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..


Foto: Sead Vesković

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.